Inici Societat L’empresa poblatana OSG dona 2.000 mascaretes al Banc de la Teca de...

L’empresa poblatana OSG dona 2.000 mascaretes al Banc de la Teca de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Marina Mas i José Alamillo representants de l’empresa Operber Sitalu Group, SL, de La Pobla de Claramunt, han fet una donació de 2.000 mascaretes quirúrgiques a l’Ajuntament de Vilanova del Camí. Les mascaretes seran distribuïdes pròximament entre les famílies més vulnerables del municipi.

L’Alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, i el regidor de Serveis Personals, Xavi Sala, han rebut els representants de l’empresa poblatana OSG al Banc de la Teca des d’on seran distribuïdes les mascaretes.

Marina Mas, d’OSG, ha explicat que la donació s’ha fet amb la voluntat de fer més accessible aquest producte de primera necessitat a les famílies que més ho necessiten.

Noemí Trucharte els ha agraït el gest solidari que demostra, assegura l’alcaldessa, que aquesta pandèmia ens ha fet més a tots plegats, ciutadania i empreses, més sensibles i col·laboradors.

El regidor de Serveis Personals, Xavi Sala, també ha agraït la donació a OSG que es destinarà a les famílies amb menys recursos. En aquests moments tan complicats, ha dit el regidor, qualsevol ajuda és benvinguda i necessària.

Operber Sitalu Group, SL, està ubicada a La Pobla de Claramunt i ofereix solucions en l’àmbit industrial. El grup té diferents divisions com Operflex, dedicada a sistemes de transport de productes. També disposen d’una divisió, Wolfratex, dedicada a la fabricació i distribució de mascaretes que ha estat la que ha fet la donació a Vilanova del Camí.

FER UN COMENTARI

*