Inici Destacats L’empresa igualadina TLG Commerce tanca el 2017 amb un creixement del 24%

L’empresa igualadina TLG Commerce tanca el 2017 amb un creixement del 24%

COMPARTIR

TLG Commerce, empresa igualadina líder en solucions per a comerç electrònic, va facturar en 2017 4.140.000 €, que significa un creixement del 24% respecte als 3.347.000 € de 2016. L’Ebitda va superar els 440.000 € el que suposa un creixement molt superior al de facturació, complint-se així els objectius previstos per al 2017.

L’estimació de facturació per 2017 preveia un creixement que situava en 4M € la xifra del tancament, però el bon treball de l’equip humà de TLG, avalats amb els 18 anys de trajectòria de la companyia i el continuat creixement del sector eCommerce han permès superar la previsió.

En l’àmbit de recursos humans, en l’exercici anterior es va consolidar l’equip directiu que lidera l’empresa i es va completar l’ampliació de plantilla prevista per a l’àrea de màrqueting, que reforça les estratègies online dels clients de TLG Commerce. Finalment es va iniciar la reorganització del departament Customer Care, format per un equip de 10 persones per millorar l’atenció i el servei al client.

Actualment la companyia dóna servei a més de 300 marques entre les quals destaquen Lascoste Volkswagen, Media Markt, Munic, Yerse, Ecoceutics, ASH, Carmina, Herman Miller, Punto Blanco, Skunkfunk, Inter Pharma, IESE, Sita Murt o Aquest O Aquest.

Amb seu central a Igualada, i dues delegacions a l’Àsia (Hong Kong i Xangai), el principal objectiu econòmic de la companyia per 2018 és consolidar el negoci després de diversos anys creixent a ritmes superiors al 20% anual.

La companyia s’actualitza contínuament el seu programari, LogiCommerce, amb el llançament de nous mòduls que satisfan les exigències dels seus clients. També és prioritari el desenvolupament d’integracions amb eines comercials consolidades en el mercat que ofereixen un valor afegit a la solució eCommerce de la companyia.

Per al mercat asiàtic l’objectiu és repetir, per tercer any consecutiu, l’increment de facturació, a més de consolidar-se com una de les agències eCommerce amb solució pròpia de programari i hosting a la Xina i els països de la seva influència.

FER UN COMENTARI

*