Inici Destacats L’empresa igualadina Texpaper Service es traslladarà al polígon de Montbui

L’empresa igualadina Texpaper Service es traslladarà al polígon de Montbui

COMPARTIR

L’Ajuntament de Montbui ha fet públic que l’empresa igualadina Texpaper Service SL traslladarà la seva producció i oficines al polígon de Santa Margarida de Montbui, “Plans de La Tossa”.

La superficie de l’empresa serà de 5.500m2 distribuïts en dues naus de disseny equipades amb les últimes tecnologies. D’aquesta manera preveuen duplicar la seva producció en els propers anys.

Així es va donar a conèixer després d’una reunió mantinguda a l’Ajuntament montbuienc i en la que van participar Luis Farré (fundador) i Joan Coll (gerent de l’empresa), que es van trobar amb l’Alcalde montbuienc Jesús Miguel Juárez, la primera Tinent d’Alcalde Coral Vázquez, el regidor de Promoció Econòmica Jordi Bòria Taixé, i diferents responsables de l’àrea tècnica de l’Ajuntament de Montbui.

Texpaper Service, fundada l’any 1994 per Luis Farré, es dedica a aconseguir solucions modernes i innovadores de paper per a empreses de la indústria textil del tall i confecció, destacant el paper d’impressió sense coating i el paper de calandra. Es tracta d’una empresa especialitzada en paper de protecció per a la sublimació, un sector d’alt valor afegit i que ocupa un nínxol de mercat molt específic. Texpaper té més de 25 anys d’experiència, més de 1000 clients actius, exporta a 62 països i va vendre durant l’any 2020 més 150 milions de metres quadrats de paper.

Texpaper Service SL disposa d’oficines amb departaments de vendes, exportació, logística, atenció al client i administració general. Precisament el departament comercial és un dels que es preveu que pugui créixer més amb el trasllat al polígon montbuienc. Segons fonts de l’empresa, si es compleixen les previsions, l’empresa podria crear una quinzena de llocs de treball a partir del canvi d’ubicació i l’ampliació de les seves instal·lacions de producció i oficines.

L’empresa està ubicada al polígon Les Comes d’Igualada –carrer Gran Bretanya-, però un creixement del 20 per cent anual ha fet que tinguessin la necessitat d’ampliar les seves oficines i l’espai de producció.

Tant Luis Farré com Joan Coll per part de Texpaper Service van mostrar-se convençuts de poder començar l’activitat durant l’any 2022, “el més aviat possible, sempre que poguem realitzar tota la tramitació administrativa i de permisos de forma àgil”. De la seva banda, els responsables municipals van agrair als dirigents de Texpaper la seva aposta pel polígon montbuienc i van garantir el recolzament necessari a tots els nivells per garantir un òptim desplegament i funcionament de l’activitat industrial en el territori. Les autoritats montbuienques també van oferir també els serveis d’ocupació depenents de l’Ajuntament per tal de poder garantir formació i perfils professionals idonis en el territori.

L’ajuntament montbuienc afegeix que durant els darrers mesos s’han formalitzat diferents compres de parcel·les i terrenys en el polígon “Plans de La Tossa”, el que podria donar peu a noves activitats econòmiques a la zona. A hores d’ara està en tràmit, i per començar obres, diferents empreses que ocuparan un total de 72.500 metres quadrats.

També actualment l’INCASÒL, el màxim promotor de les parcel·les del polígon, ha venut l’última parcel·la de gran format que tenia en venda. Només falta una de 1.200 metres quadrats. Per tant, com expliquen fonts municipals, es pot considerar que la promoció del polígon montbuienc ha estat un èxit des que a finals de l’any passat es va realitzar l’obra de connexió d’aigua al polígon. Aquesta obra va ser clau per tal que el polígon montbuienc disposés de tots els serveis per iniciar qualsevol activitat.

De fet, Texpaper Service SL va haver de comprar els terrenys a un privat. Fins aleshores, cap empresa podia establir-se al polígon, ja que no disposava de tots els serveis.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*