Inici Destacats L’empresa igualadina Cardiac Future Idea cardioprotegeix la Copa Davis

L’empresa igualadina Cardiac Future Idea cardioprotegeix la Copa Davis

COMPARTIR

L’empresa d’Igualada Cardiac Future iDea ha arribat a un acord amb la clinica Mapfre del Tennis per tal de cardioprtegir la Copa Davis a Madrid durant els propers dos anys.

L’operatiu desplegat garanteix la salut cardíaca dels esportistes participants, la dels professionals treballadors i la dels milers de visitants. Per a l’ocasió, Cardiac Future iDea ha desplegat tretze desfibril·ladors de la marca Cardiac Science de la qual és distribuidor oficial, en diferents punts del recinte esportiu, i s’encarrega del seu manteniment.

Marc Sanllehi, gerent de Cardiac Future Idea explica “la importància que esdeveniments esportius com aquest donin exemple i comptin amb desfibril·ladors, ja que els participants estan sotmesos a grans esforços i exigències i la prevenció pot salvar vides”.

L’empresa Cardiac Future iDEA té experiència en càrdio-protegir espais públics i privats, treballa donant cobertura a tot l’estat. Es dedica exclusivament a oferir serveis de càrdio-protecció i ho fa de manera integral, des de la instal·lació d’aparells, assegurances fins a la formació homologada. Aquest 2019 l’empresa ha ampliat la seva plantilla i ha signat contractes de serveis amb diferents administracions públiques i empreses privades a tot l’estat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*