Inici Art L’Empremta acull la mostra “Sinuós II” de l’artista igualadina Anna Carretero

L’Empremta acull la mostra “Sinuós II” de l’artista igualadina Anna Carretero

COMPARTIR

Des d’aquest dilluns la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova acull l’exposició “Sinuós II”, la quarta col·lecció d’olis de la pintora Anna Carretero. “Sinuós II” ens mostra un recull d’obres inspirades en la natura, la llum i els colors, amb formes sinuoses que llisquen, s’endinsen, s’enllacen i amaguen.

Anna Carretero va començar a pintar per la necessitat de donar forma a sensacions, d’expressar-se a través de la pintura. És al 2015 quan assoleix la seva maduresa pictòrica amb la col·lecció d’olis “Sinuós” on la natura es converteix en protagonista absoluta de les seves obres. Amb la seva pintura crea petits universos en el detall, convidant als espectadors a descobrir altres mons dins del conjunt. L’exposició ens mostra, a través d’una pintura intuïtiva i suggerent, la particular mirada colorista i lluminosa de l’artista a l’hora d’interpretar la natura i les emocions: paisatges, flors, formes; colors i textures, llums i vida.

“Sinuós II” es podrà veure fins al divendres 28 de juny a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova, al carrer Santa Maria número 12. La inauguració de l’exposició es durà a terme aquest divendres dia 7 a les 20 h i estarà oberta al públic els divendres i dissabtes de 18 a 21 h i els diumenges d’11 a 13 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*