Inici Societat L’autor de l’agressió al Passeig d’Igualada, condemnat a una multa de 350...

L’autor de l’agressió al Passeig d’Igualada, condemnat a una multa de 350 euros

COMPARTIR

Els Jutjats d’Igualada han reconegut l’agressió unilateral i sense cap discussió prèvia a una noia al Passeig Verdaguer el passat diumenge 12 de juny. L’agressió va motivar una concentració de rebuig el següent cap de setmana.

Tot i això, des de UCFR Anoia mostren indignació pel règim sancionador aplicat. SEgons UCFR, la condemna a l’agressor consisteix únicament en una multa de 350 euros -que cobrarà l’erari públic- i una indemnització per ella de 250 euros, i de 60 pel vianant que –en defensar-la- també va resultar lesionat.

A través d’un comunicat, Unitat Contra el Feixisme i el Racisme considera que “amb aquesta condemna, no guanyem en seguretat per anar segurs/es pel carrer sense que t’agredeixin sense més. Surt ben barat”.

L’entitat relata que els sentiments de la víctima “són gairebé contraposats, per una banda la impotència davant una injustícia flagrant, i l’altre la de l’agraïment pel suport rebut per part de gent que no coneixia. Perquè la noia sempre tindrà molt present el suport rebut tant per part dels seus més propers com d’aquella bona gent que va decidir fer pinya per interpel·lar aquelles instàncies que han de maldar per impedir cap discriminació i fer front a les injustícies”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*