Inici Destacats L’Automercat tanca amb més de vuitanta cotxes venuts

L’Automercat tanca amb més de vuitanta cotxes venuts

COMPARTIR

La Fira de l’automòbil d’ocasió Automercat celebrada aquest passat cap de setmana al barri Les Comes d’Igualada deixa un balanç molt positiu, amb més de cinc mil visitants i 83 cotxes venuts durant els dos dies del certamen.

Des de l’organització, Fira d’Igualada, es destaca que Automercat es va poder celebrar en un ambient de normalitat i complint totes les mesures sociosanitàries (espai perimetrat, control d’aforament i tasques de neteja i desinfecció) i que això no va impedir que les xifres de visitants fossin molt bones. Fira d’Igualada agraeix la bona predisposició del públic assistent, majoritàriament veïns d’Igualada i altres municipis de la comarca de l’Anoia.

L’organització també destaca la xifra de 83 vehicles venuts, una dada similar a la del setembre de l’any passat, tot i que en aquest cas Automercat es va haver de celebrar dins de FirAnoia a causa de la pandèmia. Com en edicions anteriors, aquest any des de l’organització s’havia estimulat la compra amb dos premis de 1.000 euros que es van endur compradors dels concessionaris expositors Exclusivas Pont SAU (Citroen) i Anoia Motor, S.A. (Seat).

Automercat va comptar amb un espai d’exposició de més de 6.000 metres quadrats a l’Avinguda Països Catalans i l’Avinguda Europa de Les Comes, i una oferta de més de 300 vehicles d’ocasió d’un ampli ventall de preus i models.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*