Inici Destacats L’Automercat sortirà al carrer amb més de 300 vehicles d’ocasió

L’Automercat sortirà al carrer amb més de 300 vehicles d’ocasió

COMPARTIR

La fira Automercat, que es va haver d’ajornar la passada primavera per les pluges, celebra el proper cap de setmana la seva 17a edició. L’esdeveniment posarà a la venda més de 300 cotxes de segona mà, seminous i Km 0 que s’ubicaran al mig de l’avinguda Europa i Països Catalans d’Igualada, al barri de Les Comes.

Així, la cita serà el dissabte 29 i diumenge 30 de setembre amb més de 300 vehicles exposats en un espai de 10.000m2. Un total de dotze expositors estaran presents amb les millors ofertes del sector de les 10 del matí a les 8 del vespre.

Automercat ofereix la possibilitat de provar els cotxes que es desitgen, el vehicle comprat compta amb la garantia del concessionari expositor i existeix la possibilitat de vendre el cotxe vell al concessionari venedor. A més a més, entre tots aquells que es comprin un vehicle a la Fira se sortejarà un premi de 1.000€ que es descomptarà de la compra del cotxe.

Els expositors seran Rosich Motors, AM Anoia, Motorcat (Opel), Motorcat Premium (Volvo), Remm Guitart (Renault), Anoia Motor (Hyundai, Fiat, Alfa Romero, Jeep), Anoia Motor (Seat), Dabsa (Ford, SSangyong), Anoia Automoció (Toyota), Santi Enrique (Nissan), Servisimó Igualada (Audi, Volkswagen, Skoda), Sarauto (Peugeot), i Futurauto (Citroën, DS Automóviles).

El 2017, primer edició de la fira a la nova ubicació exterior, la fira va experimentar un augment del 22% a les vendes, que van arribar als 95 vehicles. El darrer any a Cal Carner, el 2016, ja va fer rècord de vendes amb 78 cotxes, després dels anys més durs de la crisi.

Automercat està organitzat per Fira d’Igualada i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

FER UN COMENTARI

*