Inici Destacats L’Automercat mostrarà més de 300 vehicles d’ocasió a Igualada

L’Automercat mostrarà més de 300 vehicles d’ocasió a Igualada

COMPARTIR

La fira Automercat celebra aquest cap de setmana la seva 18a edició consolidant la seva ubicació a l’aire lliure, amb una nova exposició al carrer de més de 300 cotxes de segona mà. L’outlet més gran de la comarca de vehicles d’ocasió estarà situat a l’avinguda Països Catalans a l’alçada de l’avinguda Europa d’Igualada, al barri de Les Comes.

L’Automercat es celebrarà el dissabte 28 i diumenge 29 de setembre amb més de 300 vehicles exposats en un espai de 10.000m2. Una quinzena d’expositors portaran a la fira les seves millors ofertes.

L’accés es lliure i es podrà visitar de 10 del matí a 8 de la tarda. Automercat espera rebre visitants de tota la comarca i d’altres poblacions veïnes. Segons expliquen des de l’entitat organitzadora, Fira d’Igualada, el públic d’Automercat és un visitant interessat a adquirir un vehicle però també passegen moltes persones aficionades del sector i famílies que passegen entre les ofertes que oferiran els expositors.

Automercat ofereix la possibilitat de provar els cotxes que es desitgen, el vehicle comprat compta amb la garantia del concessionari expositor i existeix la possibilitat de vendre el cotxe vell al concessionari venedor. A més a més, entre tots aquells que es comprin un vehicle a la Fira se sortejarà un premi de 1.000€ que es descomptarà de la compra del cotxe.

El dissabte a les 6 de la tarda hi haurà la visita a la fira de l’alcalde d’Igualada i d’altres autoritats.

Els expositors de l’Automercat seran ANOIA AUTOMOCIÓ/TOYOTA, ANOIA MOTOR/HYUNDAI, ANOIA MOTOR/SEAT, AM ANOIA, DABSA, FUTURAUTO/CITRÖEN-DS AUTOMOVILES, GARATGE MONTSERRAT/FIAT/ALFA ROMEO, GARATGE MONTSERRAT/OPEL, REMM GUITART, ROSICH MOTORS, SARAUTO, SERVISIMÓ /VOLKSWAGEN / AUDI, SERVISIMÓ IGUALADA/SKODA, SANTI ENRIQUE/NISSAN, TALLERS ATZERA.

FER UN COMENTARI

*