Inici Destacats Laura Orgué i Sheila Avilés regnen a la Livigno Skymarathon

Laura Orgué i Sheila Avilés regnen a la Livigno Skymarathon

COMPARTIR

La igualadina LauraOrgué (Team Salomon) ha guanyat la Livigno SkyMarathon al final d’una batalla increïble amb la també igualadina SheilaAvilés (Buff Pro Team), que ha entrat a tan sols 35″ d’ella després que ambdues s’avancessin mútuament en el tram final. Les dues atletes de RSM Spain han estat les grans protagonistes de la tercera prova de la Copa del Món en un duel que s’ha decidit al final. La tercera posició ha estat per a la italiana Elisa Desco.

LauraOrgué ha liderat la carrera durant gran part del recorregut demostrant una gran resistència i també les seves qualitats tècniques. Solament la seva companya d’equip Sheila Avilés ha aconseguit superar-la en l’última pujada del recorregut però poc després, en el descens cap a la meta, Laura ha recuperat el terreny perdut en un darrer esforç que li ha acabat donant la victòria. En aquesta recta final, Orgué ha aconseguit distanciar-se i assegurar-se una victòria que reforça les seves opcions per escalar llocs en la general.

“M’he trobat molt bé des del principi. He anat liderant la carrera, la primera pujada i la baixada molt bé, i totes les crestes també. Després hem anat amb un grup de nois i ens hem perdut, i hem tingut remuntar un tros. LaSheila, que anava segona, m’ha avançat, però en els controls que he anat passant m’han dit que la tenia a un minut i mig o així, i com em trobava molt bé he decidit anar a la caça de la meva companya de RSM, i a poc a poc ho he anat aconseguint. El final ha estat una mica curiós perquè jo l’he avançada en la pujada, ella a mi en la baixada, i com he arribat amb una mica més de forces que ella he acabat entrant la primera. Crec que les dues hem fet una molt bona cursa. El dia ha estat espectacular, el recorregut m’ha agradat molt imalgratl’estrès quan m’he perdut he pogut gaudir molt de la carrerra. Així que molt contenta”, explicava Orgué.

Malgrat el gran canvi que suposa haver fet el salt del kilòmetre vertical a proves més llargues, Orgué s’ha adaptat amb una sorprenent rapidesa i ha ofert un rendiment admirable. La seva actuació en les tres primeres carreres de la temporada ha estat marcada per una extraordinària competitivitat que li ha permès pujar sempre al podi: primera en laTransvulcania, segona a la Zegama-Aizkorri i primera a Livigno.

Sheila Avilés, a només 35 segons d’Orgué

“Ha estat una carrera molt bonica, molt tècnica i molt disputada fins al final amb la Laura. M’ho he passat molt bé. M’he trobat molt forta des de la primera pujada. He sortit una micamésenrere que la Laura, anava cinquena o així i he anat remuntant i en el primer pic m’he posat segona. Però quan he començat acrestejarhe caigut, m’he fet mal a la cama i he perdut molt temps allí perquè no podia ni córrer. Després m’he anat recuperant i ja hem fet tota la carrera de la mà amb la Laura, que és molt forta, m’ha superat en l’última baixada i no he pogut superar-la. Estic molt contenta pel resultat”, reconeixia l’atleta Sheila Avilés, l’actual campiona de la modalitat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*