Inici Destacats Laura Llucià, nova presidenta d’Igualada Comerç

Laura Llucià, nova presidenta d’Igualada Comerç

COMPARTIR

El passat dilluns es va fer l’Assemblea General d’Igualada Comerç i també les eleccions per la presidència i pels membres de la junta de l’entitat. Les candidatures i la votació estaven obertes a tots els socis de l’entitat i havien d’estar formades per una relació de dotze persones mínim. El nom que encapçalava la llista era el candidat a ocupar la presidència.

L’Assemblea va votar i va proclamar l’única candidatura què s’havia presentat fins a la data establerta, amb Laura Llucià, de l’establiment Joieria Llucià, com a presidenta.

La junta directiva de l’entitat comercial igualadina la completen Toni Llucià – MODES LLUCIÀ; Gemma Alcoberro – CARNISSERIES GUAL; Hilario Sebastian Palacios – SUPERMERCATS SEBASTIAN; Jaume Bascompte – DORMEBE; Jordi Dueñas – CENTRE DE CONGELATS DUEÑAS; Mònica Aguilar – CARO CUORE; Oscar Cuadres – FRANQUESA; Salvador Dueñas – ASFALT; Salvador Vidal – CAL PERICO- MERCERIA VIDAL; Roser Valls-ÒPTICA VALLS i Maribel Granado-A GRAMS.

La nova presidenta va aprofitar per agrair a tots els assistents a l’Assemblea i als membres de la Junta de l’entitat per la confiança dipositada i es va comprometre a treballar per promoure el comerç de la ciutat i posicionar-ho com un dels referents a Catalunya.

Per la seva banda, Xavier Figueres del Celler Figueres qui era el president els últims dos mandats va dirigir unes paraules, agraint la confiança que havia tingut i mantingut durant més de quatre anys pels membres de la Junta que l’havien fet costat. També va encoratjar als nous integrants i els va animar a treballar més encara en la cohesió del sector comercial de la ciutat, com també en la projecció exterior del comerç i d’Igualada en general.

Entre altres temes de l’ordre del dia, en l’Assemblea es va presentar i aprovar el balanç econòmic de l’entitat de l’any 2017.

A continuació, es va prosseguir amb la proposta del pla d’activitats pel que queda d’aquest any 2018. Destaquen la Botiga al Carrer d’estiu, el dia 1 de setembre. Més tard, a la tardor, es realitzarà la setena edició de la Gran Festa del Vi, com també l’activitat Made.Igd.Slowshopping al Museu de la Pell i, al final de l’any es farà la Campanya de Nadal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*