Inici Destacats Laura Borràs serà la convidada a l’acte institucional de l’11 de setembre...

Laura Borràs serà la convidada a l’acte institucional de l’11 de setembre a Igualada

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un programa d’actes que arrencarà divendres 9 de setembre a les 19.30 h al Teatre Municipal l’Ateneu amb l’Acte Institucional, la conferència ‘Onze de setembre: les llibertats perdudes que ens cal tornar a guanyar’, a càrrec de Laura Borràs i Castanyer, presidenta del Parlament suspesa de les seves funcions el passat mes de juliol. Borràs, filòloga i política, també va ser consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya entre 2018 i 2019, i diputada al Congrés dels Diputats entre 2019 i 2021, i és presidenta de Junts per Catalunya. El Cor Exaudio, format per dones la majoria de les quals s’han format a l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada, serà l’encarregat d’interpretar Els Segadors dins de l’Acte Institucional.

En acabar l’acte, a les 20.30 h hi haurà la desfilada dels Miquelets, que sortirà des de davant del Teatre Municipal l’Ateneu, passarà pel corraló del General Vives, la Rambla General Vives, el carrer Custiol, la plaça Pius XII, el carrer Sta. Maria i acabarà a la plaça  de l’Ajuntament.

A les 21 h, a la plaça de l’Ajuntament, Laura Borràs serà l’encarregada de la Hissada de la Senyera. Tot seguit, Marc Castells, alcalde d’Igualada, farà la lectura del discurs institucional, amb la interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya a càrrec del Cor Exaudio, que també interpretaran cançons populars catalanes.

Com a cloenda dels actes de Diada Nacional de Catalunya, dissabte 10 de setembre a les 18.30 h l’Agrupació Sardanista d’Igualada organitza una ballada de sardanes a la plaça de Cal Font amb la cobla Marinada de Badalona.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, considera que «aquests darrers anys la celebració de la Diada Nacional de Catalunya ha assolit un caire eminentment reivindicatiu», i que per això «les institucions han de mantenir un suport ferm a les mobilitzacions i a les reivindicacions que impulsen la celebració de la Diada Nacional de Catalunya».

COMPARTIR

5 COMENTARIS

  1. Quina pena… Quins pebrots… Quina mediocritat intel·lectual… Sempre ensabonant els delinqüents, els fanàtics i els penques. Em fa vergonya ser d’Igualada.

    • Tens tota la raó Ramon i fins i tot et quedes curt i ets massa considerat per detallar la vanitat, la mesquinesa i la miseria moral d’aquest nano que tenim fent el paper d’alcalde i que fa tot el possible per denigrar una ciutat que sempre havia tingut un respecte reconegut. Lo que ha fet aquest parasit no te perdó, i ha quedat ben retratat aflorant la seva vanitat i fanfarroneria que l’alimenten desde que es adolescent. El dia que el treguem de la cadira passarem comptes!

  2. I també hi poden portar al Jordi Pujol i ja hi serem tots…
    Vergonyós!!!
    Torneu-nos l’ Onze de setembre que abans era de tothom i ara nomès es d’uns quants…

FER UN COMENTARI

*