Inici Destacats L’Aula de Música Tradicional de l’Anoia publica «Músiques de l’Anoia. Danses i...

L’Aula de Música Tradicional de l’Anoia publica «Músiques de l’Anoia. Danses i repertori per a grup de acordió diatònic».

COMPARTIR

Dins la seva activitat de promoció de la música i la dansa tradicionals, l’Aula de Música Tradicional de l’Anoia, ha publicat un llibre que recull diverses melodies vinculades a la nostra comarca: «Músiques de l’Anoia. Danses i repertori per a grup de acordió diatònic».

L’entitat pretén contribuir amb aquest llibre a la difusió d’una mostra del patrimoni musical que a través de diverses fonts tenim a la comarca, ajudant amb la seva adaptació a què sigui més accessible a totes les persones interessades en conèixer i aprendre aquest repertori, que no només es pot interpretar amb acordió diatònic sinó també amb altres instruments i fins i tot pot ser d’interès per a cantaires, atès que algunes de les melodies incorporen la lletra per poder ser cantades.

El llibre que ha estat editat per l’Aula de Música Tradicional de l’Anoia, a finals de 2022, serà presentat el proper 25 de març, al local del barri de Xauxa, a les 19h, i comptarà amb la participació de l’acordionista Hector Beberide, el qual ha participat activament en diversos projectes musicals relacionats amb la música tradicional, folk i folk-rock i ha acompanyat a diversos artistes i cantautors durant la seva trajectòria, i que interpretarà diverses de les melodies contingudes al llibre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*