Inici Destacats L’atur torna a créixer a l’Anoia després de mesos de descens

L’atur torna a créixer a l’Anoia després de mesos de descens

COMPARTIR

El mes de febrer acaba a l’Anoia amb una mala notícia per a l’ocupació. El nombre d’aturats inscrits a les oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya va arribar a les 8.795, 115 més que el mes de gener. El primer mes de l’any va seguir la tònica dels mesos anteriors, amb una reducció de 73 aturats al conjunt de la comarca. La reducció engegada el mes de novembre havia permès arribar a la xifra més baixa d’atur a la comarca des de l’any 2008, una xifra que s’allunya amb l’increment d’aquest mes.

L’augment de l’atur en un 16,21% el mes de febrer a l’Anoia es concentra a Piera (31 aturats més), Santa Margarida de Montbui (24), Òdena (15), Igualada (14) o Cabrera d’Anoia. El major descens, amb 7 aturats menys a Vilanova del Camí, demostra que febrer ha estat un mes negatiu per a l’ocupació a la comarca.

atur febrer anoiaAl conjunt de Catalunya, el nombre de persones en atur registrades a les oficines de treball  s’ha situat el febrer en 452.342, el que significa un descens de 1.581 persones (-0,3%) respecte del mes de gener, i una baixada de 57.895 persones  (-11,3%) en comparació amb el mes de febrer de l’any passat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*