Inici Destacats L’atur creix a l’Anoia per tercer mes consecutiu

L’atur creix a l’Anoia per tercer mes consecutiu

COMPARTIR

L’atur a la comarca de l’Anoia va tornar a créixer aquest octubre per tercer mes consecutiu, amb un total de 220 persones més inscrites com a demandants de feina. Aquesta dada frena una mica més la bona dinàmica que presentava la comarca en els primers mesos de l’any i que es va veure interrompuda a l’agost.

Tot i això, l’octubre és un mes on tradicionalment es produeix un augment del número de desocupats. De fet, comparant les xifres actuals amb les de fa un any, es pot veure un clar descens en el nombre d’aturats, que a l’octubre de 2015 era de 10.146 i ara és de 9.051. És a dir, més d’un miler de persones que han trobat feina durant aquests últims 12 mesos. Pel que fa a la taxa d’atur registral, aquesta ha passat dels 18,98 punts l’any 2015 als 16,43 de l’octubre d’enguany.

Per municipis, les principals localitats de la comarca han experimentat un important creixement en el nombre d’aturats. Igualada (61) i Piera (50) han registrat els augments més significatius, seguides de prop per Santa Margarida de Montbui (46) i Vilanova del Camí (43). La notícia més positiva arriba des de Masquefa, que ha vist reduït el nombre d’aturats en 19 persones, mentre que a Òdena ha baixat en 4.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Quan dieu que un miler de persones han trobat feina durant els últims 12 mesos us equivoqueu. La gent pot haver accedit a una pensió, pot haver marxat o simplement deixar d´estar apuntada a l´atur.

FER UN COMENTARI

*