Inici Atletisme L’atleta del CAI Petromiralles Iván Zarco, novè al Campionat d’Espanya de Marató

[Img #28316]L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Iván Zarco va participar diumenge en la 30ª Zurich Marató de Sevilla 2016, que es va dur a terme conjuntament amb el Campionat d’Espanya Absolut i Veterà de Marató, amb la participació de destacats atletes del fons estatal i internacional, i en la que es van inscriure un total de 10.805 atletes. Iván Zarco es va classificar en 9ª posició sènior  i 21è general amb un gran registre de 2h. 21m. 41seg., assolit amb una lesió produïda per una caiguda al km. 10, en el seu debut en la distància dels 42.195 m.

El guanyador va ser el kenià Cosmas Kiplimo Lagat amb 2h. 08m. 14seg., i Carles Castillejo – Adidas – 2n  general -, es va proclamar campió estatal amb 2h. 11m. 29seg., classificant-se per als Jocs Olímpics de Rio. En dones, es va imposar Paula González – New Balance – campiona estatal amb 2h. 31m. 18 seg., i assolint també la mínima per a Río de Janeiro.

Paula Blasco, sots-campiona amb Catalunya

D’altra banda, l»atleta Juvenil del C.A. Igualada Petromiralles Paula Blasco, va assolir el  sots-campionat d’Espanya de Cros CSD per Seleccions Autonòmiques amb Catalunya, en la seva participació al Campionat d’Espanya de Cros Cadet – Juvenil  disputat diumenge passat a Burgos, amb una gran actuació global de les diferents seleccions catalanes.

Paula Blasco entrava en 5ª posició general i primera atleta catalana, amb 13 m. 43 seg., en la cursa Juvenil sobre 4 km. dominada per l’atleta de Castella – LLeó Carla Gallardo. Catalunya va assolir la 2ª posició -Argent – amb 50 punts, darrera de la selecció de Castella – LLeó, guanyadores amb 20 punts i per davant del País Basc, 3eres amb 69 punts, i fins a 17 seleccions autonòmiques participants.