Inici Atletisme L’atleta del CAI Iván Zarco, guanyador de la Cursa de Berga

L’atleta del CAI Iván Zarco, guanyador de la Cursa de Berga

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Ivàn Zarco, assolia el passat diumenge una brillant victòria en la 2.ª edició de la Cursa de Berga, sobre 10 Km. de recorregut, i que va comptar amb una multitudinària participació de 700 atletes entre les diverses curses disputades.

Ivàn Zarco entrava guanyador absolut dels 10 Km. amb un gran registre de 31m. 21 seg., seguit dels andorrans Toni Bernadó, 2.n. amb 32m. 16seg., i 3.er. Manuel Fernández Pita, també amb 32m. 16 seg., en una excel.lent actuació de l’atleta del CAI.

La guanyadora femenina dels 10 Km. va ser Inna Lebedieva, 15.ª general amb 37m. 08 seg., mentre en la prova dels 5 Km. es va imposar Marc Alcalà -F.C. Barcelona – amb 15m. 18 seg..