Inici Atletisme L’atleta del CAI Eduard Viles ‘vola’ a Salamanca: 100 metres en 10,36...

L’atleta del CAI Eduard Viles ‘vola’ a Salamanca: 100 metres en 10,36 segons

COMPARTIR

[Img #8025]L’atleta Medionenc del Club Atlètic Igualada Petromiralles ha aconseguit aquest dimecres a la tarda al Gran Premi Internacional de Salamanca, un gran registre i la segona posició al Meeting.

A les semifinals de mitja tarda, Viles entrava tercer amb 10,48s, classificant-se per la posterior final i deixant entreveure que podia aconseguir un altre gran registre.
Una final, disputada a les 20,05 amb un lleuger vent a favor de +1.0, guanyada per l’atleta portuguès Ricardo Monteiro, amb una gran marca de 10,30s, i on Viles ha entrat segon, parant el crono amb 10,36s, ratificant el gran moment de forma en que es troba el velocista de Sant Joan de Mediona.

Al acabar la carrera comentava «que tot i estar molt content per la gran marca, ara tocava continuar treballant, per millorar-la i arribar en bones condiciones a les grans cites d’aquest estiu.»

Marca històrica

Amb aquesta actuació, polveritza el seu registre personal que havia aconseguit tot just feia una setmana i significa la 3era millor marca de Catalunya de tota la història, a tan sols 8 centèsimes del record de Catalunya (10,28s), de l’atleta Olímpic Jordi Mayoral que data de l’any 1996.

Viles continua amb la seva projecció en els 100m i es confirma com el millor velocista de l’hectòmetre de Catalunya dels últims anys.

Pròxima cita

La pròxima cita, el dissabte a Avilés (Astúries) on defensarà els colors de Catalunya amb motiu dels Campionats d’Espanya per Federacions autonòmiques. Estarà present a la sortida dels 100m i al relleu 4x100m.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*