Inici Atletisme L’atleta del CAI Eduard Viles disputa els Europeus Sub-23 a Finlàndia

L’atleta del CAI Eduard Viles disputa els Europeus Sub-23 a Finlàndia

COMPARTIR

[Img #8625]Dimarts, el medionenc del Club Atlètic Igualada, va marxar cap a Finlàndia per disputar els Campionats d’Europa Sub-23 a la ciutat de Tampere. Juntament amb l’Edu, viatja tots els atletes convocats per la Selecció Estatal que han aconseguit les mínimes establertes per la EAA.

Dijous debuta als 100m

El dijous a  primera hora del matí, 9:50h hora catalana, el velocista té les rondes classificatòries, on a priori, no hauria de tenir problemes per passar. Aquella mateixa tarda i a les 17.30h hora catalana, correria les semifinals dels Europeus per buscar una de les 8 places de la final i situar-se com fa dos anys entre els vuit millors velocistes d’Europa.

En cas de passar a la final, aquesta, es disputaria el divendres a la tarda, 17.10h hora catalana.

Diumenge el relleu pot fer historia

El diumnege, l’ultim dia de competició, es disputaran les semifinals i la final del relleu curt de 4x100m on la selecció formada per Viles, Adrià Burriel, Bruno Hortelano i Eusebio Càceres, te un doble objectiu, aconseguir la mínima pel mundial absolut d’aquest estiu a Moscow (39,20s), i per altra banda, lluitar per estar entre les millors seleccions d’Europa.

Seguiment en directe per Teledeporte

Falta la confirmació oficial, però en principi la cadena de televisió TELEDEPORTE oferirà els campionats d’Europa, encara sense saber els horaris d’emissió i si es podrà veure en directe o no les carreres que disputarà Viles.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*