Inici Atletisme L’atleta del CAI Eduard Viles continua sumant victòries

L’atleta del CAI Eduard Viles continua sumant victòries

COMPARTIR

El passat dissabte a Avilès (Astúries) el medionenc del CA Igualada Petromiralles, va córrer els 100m i els 4x100m amb la Selecció de Catalunya i va aconseguir dos victòries, que sumades al triomf final de Catalunya, completaven una tarda magnifica.

A la prova dels 100m, on partia com a gran favorit, a causa de les baixes d’alguns velocistes destacats, va aconseguir una còmoda victòria, i sense forçar la màquina va entrar primer amb 10,58s, deixant.se anar als metres finals. Gràcies a aquest primer lloc, sumava els 17 punts màxims per la selecció catalana.

[Img #8111]Dues hores mes tard i juntament amb el nou recordista espanyol de 200m, Sergio Ruiz, i els velocistes Adrià Burriel i Ruben Pros, aconseguien una victòria aplastant a la prova del 4x100m, amb un registre de 40,02s que suposava un nou record dels campionats i un nou record de la Selecció Catalana. Així mateix també sumaven els 17 punts possibles per a Catalunya.

El triomf final de la Copa Federacions se l’emportà la Selecció Catalana amb un clar avantatge sobre la segona classificada Madrid i la tercera Andalusia.
Així doncs el medionenc aconseguia 3 victòries en un mateix dia a sumar al seu palmarès.

Dissabte, Copa d’Europa de Seleccions a Gateshead

Aquest dissabte primera competició Internacional a la ciutat de Gateshead al nord d’Anglaterra, a la disputa de la Copa d’Europa per seleccions i on competiran grans estrelles de l’Atletisme Europeu.

Viles ha estat convocat amb el relleu 4x100m. La prova individual de 100m la disputarà L’Àngel David Rodríguez «El Pàjaro», 1er al ranking espanyol de l’any amb 10,35s.

La prova de 4x100m esta prevista a les 17:48h del dissabte i Teledeporte l’oferirà en directe. Una nova ocasió per veure el Medionenc en acció a una màxima competició continental.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*