Inici Destacats L’Ateneu presenta els seus equips davant l’afició

L’Ateneu presenta els seus equips davant l’afició

COMPARTIR

El passat dissabte 5 de novembre el club de futbol Ateneu Igualadí va aplegar aficionats, familiar, jugadors i jugadores al Camp municipal de futbol “Les Comes” per presentar els equips base de l’Ateneu.

El futbol Ateneu va organitzar una presentació espectacular per agrair a totes aquelles persones que fan possible el batec del club amb més historia de la ciutat d’Igualada. Es va agrair a les famílies, que confien els joves esportistes al club, a tots els socis i sòcies, als patrocinadors i simpatitzats; als membres del consistori que donen suport; i el treball incansable de la junta.

Van desfilar per sota l’arc de presentació 19 equips de l’Ateneu. 5 formacions més que la temporada passada. En total 251 jugadors i jugadores compromesos amb els colors blaugrana, i un staff tècnic de 35 entrenadors i entrenadores que estan fent una magnifica feina.

El fotògraf Toni Regordosa va fer les fotos per equips, i gràcies a la col·laboració de radio sala Audiovisual, el dron va poder fer una fotografia divertida i captar el dibuix d’una A-19 que el conjunt dels jugadors i entrenadors formaven al centre del camp; representant la A d’Ateneu i el número d’equips i any de fundació del club 1919.

L’acte va concloure amb l’himne del club, cantat pels espectadors que van gaudir d’una festa en que no hi van faltar els parlaments institucionals i una estirada d’orelles als polítics. Van intervenir el President del club de futbol Ateneu Igualadi Toni Codina, el representant de la Federació Catalana de futbol Francesc Borrega, i la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada la Patricia Illa.

També van fer acte de presència el Vice-president i responsable d’esports de l’Ateneu Igualadí la Joan Pont i del President de la Penya Blaugrana d’Igualada Toni Claramunt. Entitats a qui el club de futbol els deuen el nom i els colors.

L’entitat va aprofitar l’acte per reclamar horaris i espais per jugar a l’Ajuntament.

Els equips que té enguany l’Ateneu són

ESCOLA TECNIFICACIÓ

PREBENJAMÍ
BENJAMÍ FEMENÍ
BENJAMÍ A
BENJAMÍ B
BENJAMÍ C
ALEVÍ FEMENÍ BLAU
ALEVÍ FEMENí GRANA
ALEVÍ A
ALEVÍ B
ALEVÍ C
ALEVÍ D
INFANTIL FEMENÍ
INFANTIL A
INFANTIL B
CADET A
CADET B
JUVENIL A
JUVENIL B
PRIMER EQUIP

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*