Inici Futbol L’Ateneu Penya Blaugrana s’imposa al Jorba

L’Ateneu Penya Blaugrana s’imposa al Jorba

EQUIP LOCAL: Bernat, Pol, Escriu, Romero, Marc, Genis, Ureña, Codina, Lliró, Toni i Mendez Suplents: Moreno, Cesc, Albert, Llansana i Verriere

EQUIP VISITANT: Ayman, Morera, Pigrau, Robert, Armengol, Diaz, Mestre, Esteve, Lopez, Carles i Roger Suplents: Aleix i Fanega

Partit dominat de principi a fi per l’Ateneu-PBI, tot i que no ha estat fins els minuts finals de partit que els locals han tancat el partit.La primera part, tot i que els locals tenien el domini total de la pilota, no aconseguien arribar amb perill a l’àrea del Jorba, que es defensava amb molt ordre. Quan semblava que s’arribaria al descans amb el marcador incial, Lliró en l’últim minut ha fet el 1 a 0.En la segona meitat el partit ha seguit amb la mateixa tònica, tot i que els visitants començaven a notar l’esforç i l’Ateneu-PBI arribava amb més claredat a la porteria defensada per Ayman.D’aquesta manera en el minut 75, Llansana feia el 2-0 en una jugada individual. Encara hi hagut temps per dos gols més, obra de Lliró i Cid, que ha deixat el definitiu 4 a 0.Gols:1-0 Lliró (min.44)2-0 Llansana (min.75)3-0 Lliró (min.80)4-0 Cid (min.87)