Inici Futbol L’Ateneu Penya Blaugrana goleja al Jorba

L’Ateneu Penya Blaugrana goleja al Jorba

[Img #21731]Partit sense història, dominat de principi a fi per l’Ateneu-PBI tal i com indica el marcador final. Després d’uns minuts inicials sense un dominador clar, l’Ateneu-PBI s’ha avançat en el marcador en el minut 20 gràcies a un gol de Liró. El gol en contra ha semblat no afectar el Jorba ja que ha jugat els seus millors minuts, amb alguna ocasió per empatar el partit. Però al minut 37, un clar penal comès sobre Valls, era transformat altre cop per Lliró situant el 2-0. Aquí s’ha acabat el partit, els visitants han abaixat els braços i això ha permès als arlequinats arribar al descans amb un clar 4-0.

La segona meitat no ha tingut història, domini total de l’Ateneu-PBI i amb gols de Lliro, que al final n’ha aconseguit 5, Mensa, Escriu i Verriere, s’ha arribat al definitiu 9-0.