Inici Destacats L’Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada celebra 100 anys

L’Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada celebra 100 anys

COMPARTIR

El passat diumenge 10 de Novembre el Club de Futbol S.E. Ateneu -Penya Blaugrana d’Igualada va gaudir del primer acte de difusió dels 100 anys d’història com a Club amb la presentació de tots els equips federats dels que disposa per aquesta temporada 2019-2020.

En la història del club hi ha hagut èpoques passades on es va iniciar el futbol base, però no ha estat un projecte en ferm fins la temporada 2016-2017 que, la Junta Directiva del Club aposta per fer efectiva aquesta proposta esportiva, posant èmfasi en els Valors Educatius a través de l’esport, en aquest cas el futbol, i actualment ha crescut favorablement amb 9 equips (2 benjamins, 3 alevins, 2 infantils, 1 cadet i 1 juvenil) més el 1r Equip Sènior que enguany ha pujat de categoria a Tercera Regional.

Es va aprofitar la presentació dels equips per remarcar els 100 anys d’història del Club amb la presència de la Regidora d’esports, Patricia Illa i Borge, a qui el club agraeix la seva col·laboració.

El club aprofita per felicitar a tots aquells jugadors que al llarg del temps ho han fet possible, a tots aquells membres que de forma incondicional han treballat per fer front a les adversitats del Club; a tots els professionals que estan entrenant als joves futbolistes i a totes les famílies que han apostat per aquest projecte.

FER UN COMENTARI

*