Inici Cultura L’Ateneu Igualadí engega un nou curs ple de propostes

L’Ateneu Igualadí engega un nou curs ple de propostes

COMPARTIR

Aquest mes de setembre, l’engranatge de l’Ateneu Igualadí es posa en marxa amb l’inici de cursos, tallers i d’altres activitats que formen part de l’agenda estable de l’entitat. Fem una repassada a l’agenda d’aquest inici de curs i darrer trimestre de l’any.

Seguim amb els cursos de ball. Els dimecres a l’Ateneu sona Swing i el divendres la música country és la protagonista. Les classes de Taitxí i Aikido, com a eina per al benestar i la salut, el Taller d’Enquadernació els dimarts, el curs d’escriptura de guions que després de l’èxit de la primera edició repetix aquesta tardor. També tenim propostes per a nens i joves com l’Escola d’Escacs els divendres i l’Aikido per a nens i nenes els dijous i dissabtes.

Un any més, l’Ateneu acollirà la Marató de donants de sang i durant tota la jornada del 22 de setembre les portes estaran obertes per a tothom que vulgui fer aquest gest solidari.

El Cineclub enceta temporada el 13 de setembre amb ‘Lucky’ i manté la programació dos dijous al mes a les 8 del vespre i a les 10 de la nit amb versió original subtitulada. Compaginant amb el Cineclub, el Cicle Gaudí ocuparà el 3r dijous de mes amb pel·lícules de cinema català a l’Ateneu Cinema. ‘Jean-François i el sentit de la vida’ de Sergi Portabella serà la proposta del mes de setembre.

L’espai de debat i reflexió, Dimarts de Diàlegs reprèn el fil el 25 de setembre i a partir d’aquesta tardor les sessions passaran a ser bimensuals.

L’Espai parlem i fem de la terapeuta Imma Vila continua oferint xerrades els primers dijous de mes. Una mirada a través de les diferents tècniques de teràpies alternatives per acompanyar en el gaudi de la vida.

Els concerts, les Músiques de butxaca a partir del 5 d’octubre amb Marcel Lázara i Júlia Arrey, el 2 de novembre amb Xarim Aresté i tancant aquesta temporada, Raquel Lúa el 30 de novembre.

La nova temporada 2018/2019 d’òpera i dansa des del Royal Opera House de Londres torna amb ‘Les Valquíries’ de Wagner el 28 d’octubre.

L’Associació El Pati ja està preparant les Patitrobades dels caps de setmana. Aviat podreu consultar a la web a partir de quan tornaran els dissabtes lúdics a l’Ateneu.

Aquestes i altres activitats es poden consultar a la pàgina web de l’Ateneu i també a les xarxes: Facebook – @AteneuIGD Twitter – @AteneuIgualadí Instagram – igualadiateneu

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*