Inici Societat L’Ateneu Igualadí crea un programa de suport als treballs de recerca de...

L’Ateneu Igualadí crea un programa de suport als treballs de recerca de Batxillerat que tractin temes locals

COMPARTIR

Amb el nom IGD Batx, l’Ateneu Igualadí impulsa un programa de suport als Treballs de Recerca que tractin temes locals i comarcals. L’objectiu és promoure recerques sobre temes locals que puguin guardar-se com material d’investigació i coneixement per la ciutat. El programa dóna suport als alumnes oferint-los assessorament i eines per poder fer el seu treball, complementant així la tutorització que fan els professors dels diferents instituts.

L’assessorament d’IGD Batx compta amb tres fases. Primer, s’oferirà un llistat de temes sobre Igualada i l’Anoia per donar idees a aquells alumnes que encara no tinguin clar el seu tema de recerca. A partir d’aquí, tant per aquells alumnes que vulguin acollir-se a algun tema proposat com pels que ja el tinguin escollit, l’Ateneu Igualadí oferirà el servei d’eines per facilitar la tasques de recerca en col·laboració amb l’Arxiu Comarcal i la Biblioteca Central.

El programa també compta amb diferents persones que fan un seguiment del treball i a les quals l’alumne pot recórrer per resoldre dubtes o per demanar-los contactes de fonts d’informació. Un cop fet el treball, IGD Batx ofereix una difusió del resultat de la investigació a través de la xarxa i els mitjans de comunicació.

FER UN COMENTARI

*