Inici Destacats L’Ateneu Igualadí convida la ciutadania a fer preguntes pel debat de candidats...

L’Ateneu Igualadí convida la ciutadania a fer preguntes pel debat de candidats a l’alcaldia d’Igualada

COMPARTIR

El proper 16 de maig a les vuit del vespre l’Ateneu Igualadí serà l’escenari del tradicional Debat d’Alcaldables. L’acte comptarà amb la participació dels sis candidats a l’alcaldia d’Igualada. Des de l’entitat es treballa conjuntament amb els mitjans de comunicació de la ciutat per aconseguir que sigui un debat diferent, innovador i dinàmic.

Una de les novetats d’aquesta edició és la possibilitat de fer una pregunta a les persones representants de les candidatures a través d’un formulari que es pot trobar al web de l’Ateneu o de la bústia física que es troba al vestíbul de l’Ateneu, centrant-se en les àrees següents: urbanisme, habitatge, promoció econòmica, ensenyament, cultura i altres.

Les preguntes que s’obtinguin de la ciutadania serviran per estructurar el debat del proper 16 de maig.

 

2 COMENTARIS

  1. -PER HI HAN TANTS COTXES APARCATS AL PASSOS DE VIANANTS?
    -No els veig gaire sovint als policies locals .
    -Han posat mai una multa al propietari d’un gos que es fa les seves necessitats a les voreres ?
    -Es respectaran els aparcaments pes a gent amb minusvalidesa o es posaran de nous als carrers més llargs?

  2. Preguntar als nous candidats és instructiu però té una part de candidesa doncs normalment les promeses electorals difícilment es compleixen. Però aprofitant la inciativa de l’Ateu, sí que serà interessant que el noi que ha fet d’alcalde aquests anys (i que te intenció de continuar escalfant cadira) es preguntar-li coses que ha fet i que mai ha explicat en públic, com allò de contractar “assessors” a cinquanta mil euros anuals cadascun, sense presentar cap resultat efectiu….

FER UN COMENTARI

*