Inici Teatre L’Ateneu Igualadí comença la temporada amb millores tècniques i una nova imatge

L’Ateneu Igualadí comença la temporada amb millores tècniques i una nova imatge

COMPARTIR
????????????????????????????????????

El Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada enceta temporada aquest mes de setembre amb novetats destacades en diferents àmbits. L’Ajuntament d’Igualada ha millorat l’espai de control tècnic situat al fons de l’amfiteatre, afegint-hi una zona específica perquè s’hi ubiquin els mitjans de comunicació, i en paral·lel s’han adequat nombroses canalitzacions de cables en diferents punts de la instal·lació.  La inversió per aquestes millores ha estat de 20.000 euros.

D’una banda, el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada ha renovat el logotip del teatre, destacant les figures de la Comèdia i la Tragèdia, inspirades en les motllures de guix originals  situades a la part superior del teatre, que van ser elaborades per Pere Coll l’any 1910.

Una altra novetat és la nova oferta d’abonaments, que vol millorar les possibilitats per gaudir de tot el teatre a preu de cinema. Hi haurà alternatives per aquells que vulguin un nombre reduït de funcions i un altre que, per poc més de 9 euros cadascuna, permetrà assistir a tota la programació.

Comença la campanya d’abonaments

Abonaments i entrades El Teatre Municipal l’Ateneu posa a la venda els abonaments per als nous abonats a partir del dimecres, dia 6 de setembre, amb dues opcions per escollir: tres entrades per 45 euros o sis entrades per 55 euros.

Als abonats de la temporada anterior se’ls mantindrà la butaca, sempre i quan confirmin la seva renovació per telèfon trucant al 93 801 91 16 o escrivint a turisme@aj-igualada.net, de l’1 al 4 de setembre, indicant les obres triades i escollint entre les dues modalitats que tenen a disposició. El dimarts, 5 de setembre, serà exclusiu per als abonats de la temporada anterior que vulguin modificar la seva reserva de butaca de 19 a 21h, amb atenció només presencial i per ordre de cua. La venda d’entrades general serà a partir del diumenge, 10 de setembre, a taquilla i a partir del dilluns, 11 de setembre, estaran disponibles al servei de venda on-line de  www.ticketea.com

Els horaris de venda d’entrades i abonaments al Punt de Difusió Cultural i Turística, al c/ Garcia Fossas 2, són de dimarts a divendres de 19 a 21h i  dissabtes i diumenges d’11 a 14h i de 18 a 21h. Aquest servei no aplica cap taxa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*