Inici Futbol L’Ateneu Igualadí arrenca la temporada

L’Ateneu Igualadí arrenca la temporada

COMPARTIR
Els membres dels diferents equips de l'entitat, en una imatge d'arxiu.

El club Esportiu més antic de la ciutat ha renovat el disseny de la samarreta i ha crescut amb número de fitxes federatives. Les noves incorporacions marquen l’inici d’una temporada amb molt bones vibracions.

Toni Codina, President de l’Ateneu igualadí de futbol, ha comentat les principals novetats d’aquest inici de temporada posant en relleu l’increment d’inscripcions arribant als 170 jugadors federats i un cos tècnic integrat per 30 entrenadors. “Respecte l’any anterior, s’integraran 40 joves esportistes més. Això és un creixement de la nostra entitat del 36%” i afegeix amb satisfacció “tenim ADN igualadí. La majoria dels esportistes són de la nostra ciutat; només el 5% venen d’altres municipis de l’entorn”.

Segons el President aquest creixement en els equips de la base es deu al fet que “el club té projecte esportiu viu, basat en gaudir del futbol i no tant dels resultats d’un marcador”. No obstant, una de les apostes d’aquesta temporada és el reforç de l’àrea esportiva amb el fitxatge de “El Peluso” (Jose Antonio Jurado Sanchez) provinent del C.E. Fàtima on ha estat els dos darrers anys coordinant la base, i anteriorment va ajudar a pujar de categoria al C.F. de la Pobla de Claramunt. “La seva figura impulsarà els equips base i millorarem en les dinàmiques esportives” ha aclarit el President.

Per la seva banda, el primer equip també presenta novetats. “Les sensacions són bones. Estem preparats per començar”, subratlla amb confiança el tècnic arlequinat Pepe Galàn. Els nouvinguts han demostrat un bon nivell en els partits de pretemporada, com és el cas de Jabir Allouchi i Morel Ndaye, que s’afegeixen a l’staff d’entrenadors del club, o de Raimon Quilez que ha mostrat força i talent en atac. Cal sumar les incorporacions que venen de la base, com Ibra Maroufi, que s’estabilitza al primer equip, per reforçar una jove plantilla que amb “Xanco” (Albert San José) Arnau Mensa, Adri Vazquez o Sanchís com a homes forts de l’equip, sabran defensar els colors del club. S’estrenaran amb el primer partit de lliga contra el C.D. Riudebitlles el proper Diumenge 19/09, al camp municipal de Sant Pere de Riudebitlles.
Tots aquests canvis es veuen reflectits amb el nou disseny de la samarreta que portarà incorporat el nom dels jugadors. Gràcies al conveni amb la Penya blaugrana d’Igualada els equips base defensaran els colors blaugrana, mentre que el primer equip lluirà la tradicional samarreta arlequinada de l’Ateneu.

El President Toni Codina assenyala que “El club té molts projectes de futur. També volem obrir la porta als equips femenins” però alhora es mostra prudent: “la falta d’espais destinats a la pràctica del futbol a Igualada ens condiciona la bona marxa dels projectes”. Segons el President, “la distribució de camps municipals es complicada. A la ciutat tenim més de 1000 fitxes federatives de futbol, i tanmateix només disposem de dos camps” es lamenta Codina que recorda haver posat moltes solucions damunt la taula: “Estem treballant amb l’Ajuntament i altres clubs per aconseguir la millor solució per a tothom. Però està clar que la ciutat necessita voluntat política per poder solucionar el problema dels espais esportius”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*