Inici Futbol L’Ateneu goleja La Paz sense pietat (11-1)

L’Ateneu goleja La Paz sense pietat (11-1)

Contundent victòria de l’Ateneu-PBI en un partit que no va tenir història. Els locals van dominar de principi a fi el partit, tot i que no va ser fins els minut 27 que Llansana aconseguia l’1 a 0. Abans del descans Verriere feia el 2 a 0 i enfonsava definitivament a La Paz.

A la segona meitat va arribar el festival golejador local fins arribar al definitiu 11 a 1. Destacar els cinc gols de Verriere, els quatre de Lliro i els dos de Llansana.

ATENEU PBI (11): Elvira, Pep, Escriu, Romero, Cesc, Codina, Pau, Mensa, Lliro, Llansana i Verriere
Suplents: Arnau i Valls
CF LA PAZ (1): Zurita, Maciej, Manes, Caldito, Ros, Moreno, Agustin, Perez, Bosch i Vivo

Gols: 1-0 Llansana (min.27); 2-0 Verriere (min.41); 3-0 Verriere (min.51); 4-0 Llansana (min.54); 4-1 Agustin (min.57); 5-1 Verriere (min.61); 6-1 Lliro (min.65); 7-1 Lliro (min.66); 8-1 Lliro (min.71); 9-1 Verriere (min.72); 10-1 Lliro (min.74); 11-1 Verriere (min.81)