Inici Cinema L’Ateneu Cinema reobrirà dijous adaptat a la Covid-19

L’Ateneu Cinema reobrirà dijous adaptat a la Covid-19

COMPARTIR

Després de gairebé sis mesos de tancament per la pandèmia de la Covid-19l període d’obligat tancament per la COVID-19, la sala Ateneu Cinema d’Igualada recuperarà l’activitat aquest dijous, 10 de setembre. Ho farà amb una sessió del Cicle Gaudí, a les 20:00, que projectarà la pel·lícula «La innocència». Ja divendres, la programació habitual de la sala inclourà el film «Tenet».

Des de l’Ateneu Igualadí expliquen que es mantindrà l’obertura habitual de dimecres a diumenge i es tornarà a oferir els dimecres de l’espectador, les estrenes comercials els divendres i també les propostes de Cine Club.

Des de la Junta de l’Ateneu Igualadí confirmen que “volem que la cultura es realitzi en un espai segur i que tots puguem anar tornant a la normalitat en les millors condicions”, així que per tal de mantenir uns protocols de seguretat sanitària d’acord amb la legislació vigent, s’han establert unes pautes de #culturasegura: desinfecció de la sala de cinema abans i després de cada projecció, senyalització de les distàncies amb logos, dispensadors de gel a disposició de les persones assistents, termòmetre, i venda d’entrades online.

FER UN COMENTARI

*