Inici Teatre L’Ateneu acull la setena Marató de l’Escola Municipal de Teatre La Tarima

L’Ateneu acull la setena Marató de l’Escola Municipal de Teatre La Tarima

COMPARTIR

[Img #7974]Aquest dissabte, 15 de juny, l’Escola Municipal de Teatre d’Igualada La Tarima celebra la setena edició de la seva Marató. La jornada permetrà que els infants, joves i adults que hi han cursat classes d’interpretació teatral presentin els espectacles que han assajat durant l’any i mostrin, dalt de l’escenari i davant del públic, la formació adquirida. La Marató es desenvoluparà al Teatre Municipal l’Ateneu i l’entrada costarà dos euros.

La setena Marató de La Tarima arrencarà a les 11h amb l’espectacle Un flautista, dos flautistes, tres flautistes, a [Img #8007]càrrec dels més petits de l’escola, i continuarà amb els tallers de teatre de nens i nenes i els seus muntatges En Joan Silencis i Quedem a Ganímedes, un treball creat en col·laboració amb els infants del programa Explora de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps.

A partir de les 17h, el taller de teatre de nois i noies oferirà l’espectacle La volta al món en 80 dies i, tot seguit, el taller de teatre de l’esplai Àuria presentarà Alícia en terra de meravelles. A continuació actuaran els alumnes del taller de teatre de joves per representar Hamlet. A les 20h, el taller de teatre de joves presentaran Això era un Parc i seguidament el grup d’adults interpretarà Lisístrata. Com a cloenda de la Marató, actuaran els membres del taller d’improvisació, oferint el seu Improshow nocturn.

D’altra banda, el dia 1 de juliol, un grup de joves de La Tarima presentarà el seu taller de final de curs, també al teatre Municipal, Els amics de Peter.

La fam no fa vacances

L’entrada a la setena Marató de La Tarima té un cost de dos euros i, a canvi d’aquests diners, es donarà una xapa a cada assistent amb la qual podrà veure tots els espectacles de la jornada. A més l’Escola Municipal de Teatre també col·labora amb la Fundació Banc dels Aliments, que aquest mes de juny engega un seguit d’activitats per tal de pal·liar les mancances que tenen els bancs de queviures de tot Catalunya. Tots els aliments recollits a Igualada, en el marc de la campanya La fam no fa vacances, serviran per a nodrir el Banc de Queviures local. Els productes que es demanen són llet, oli, llaunes de conserva com tonyina o sardines, llegum cuit o sec i productes d’higiene personal i també infantil.

Matrícula oberta per al curs 2013-1014

Entre els dies 3 i 21 de juny, La Tarima obre a més el seu període d’inscripció de cara al proper curs. Les inscripcions s’han de fer a l’Espai Cívic Centre, al carrer Trinitat número 12, i els cursos que s’ofereixen són Teatre per a nens i nenes de primer i segon de primària (dilluns o dimecres de 17:30 a 19h), Teatre per a nens i nenes de tercer a cinquè de primària (divendres de 17:30 a 19h), Teatre per a nois i noies de sisè de primària a segon d’ESO (dilluns o dijous de 19 a 20:30h), Teatre per a joves de tercer i quart d’ESO (dimecres o divendres de 19h a 20:30h), Teatre per a joves de primer i segon de batxillerat (divendres de 19 a 20:30h), Teatre per a adults (dijous de 20:30 a 22h) i Taller d’improvisació per a adults (divendres de 20:30 a 22h).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*