Inici Societat L’associació de veïns del barri de Montserrat lamenta que es faci ‘populisme’...

L’associació de veïns del barri de Montserrat lamenta que es faci ‘populisme’ amb els talls de llum

COMPARTIR

El passat 12 de gener, el grup municipal Igualada som-hi va fer una roda de premsa al barri de Montserrat d’Igualada acompanyat de veïns de la zona per denunciar talls de llum que s’havien produït en les darreres setmanes.

L’Associació de Veïns del Barri de Montserrat ha fet públic un comunicat en el que assegura que “mai va ser informada de l’acte ni pels veïns afectats ni pel grup politic Igualada som-hi, no sent sol·licitada per ningú la nostra participació”.

L’entitat lamenta “el populisme d’alguns polítics en accions reivindicatives que diuen defensar als ciutadans, sense tenir en compte a les associacions veïnals i/o altres forces polítiques que els representen” i assenyala que la reivindicació de millores al barri tindria més força amb la suma d’entitats i grups polítics.

Pel que fa els talls en el subministrament elèctric, l’associació de veïns considera que el que la informació donada per Igualada Som-hi “no és exacta” i afegeix que l’entitat “no ha tingut mai coneixement de talls elèctrics continus en el Barri, ni tampoc han dit res sobre aquest tema veïns o socis”. Les incidències de les quals si és coneixedora l’associació es corresponen amb talls intermitents el 22 de desembre a Igualada i a Vilanova del Camí, un tall continuat i permanent en un carrer d’Igualada entre les 20 h del mateix dia i les 3 h del 23 de desembre. També un tall d’almenys sis dies a l’enllumenat públic del Carrer Mn. Josep Forn entre els carrers Viçenc Pedriça i Pau Muntadas que “una vegada se’ns va comunicar per part d’un veí, es va comunicar als Serveis Municipals i es va resoldre”.

L’Associació de Veïns del Barri de Montserrat recorda que està a disposició dels veïns i que “atén tant socis com a no socis, estant al servei de tots els veïns del Barri”, però reconeix que “no pot realitzar visites a domicilis o verificar incidències en el Barri si no se’ns notifica i per tant les desconeix”.

4 COMENTARIS

  1. La asociación miente y no se entera de ls problemas del barrio. El Jose Marin ese que es el presidente vive en las Comas i el Santano vicepresidente en Vilanova. No saben los problemas del barrio ni se preocupan. La luz se ha ido siete veces, los vecinos no nos inventamos las cosas

  2. Sembla prou mèrit noviure al Barri i preocupar-se de la seva gent i de les seves infraestructures. Tant greu eren les averies que no han aparegut fins després de les Festes i en període electoral?.

    • Doncs suposo, que tan bon punt a arribat la incidència a mans d’Igualada som-hi, s’han mogut. Tan greu sap que un partit de l’oposició es mogui per intentar solucionar un problema que li traslladen els veïns? Si fan perquè fan, i si no fan perquè no fan. Canseu una miqueta el que us queixeu sempre de com actua l’oposició i no pas de com actua el consistori que governa. Sempre que resolgui quelcom un grup polític, el tacheu de populisme, però no us adoneu que precisament poden conseguir que els problemes es resolguin justament per aquest fet, per ser un grup polític a l’opisició. Una associació de veins està per canalitzar les incidències, traslladar-les i fer pressió. Això no significa, que els veins, puguin també actuar directament per la seva banda.

FER UN COMENTARI

*