Inici Societat L’Associació Química Estatal del Cuir dóna beques per estudiar el Màster Universitari...

L’Associació Química Estatal del Cuir dóna beques per estudiar el Màster Universitari en Enginyeria del Cuir al Campus d’Igualada

COMPARTIR

L’Associació Química Espanyola de la Indústria del Cuir (AQEIC) ha decidit atorgar dues beques de 1.000€ a estudiants que s’hagin graduat en Enginyeria Química, Química o Organització Industrial i que vulguin estudiar el Màster Universitari en Enginyeria del Cuir que s’imparteix al Campus Universitari d’Igualada i que és únic a Europa.

Amb aquesta iniciativa les empreses del sector adober de l’Estat volen incentivar la formació dels joves, ja que cada vegada els costa més trobar professionals formats per ocupar llocs de responsabilitat, una problemàtica que comparteix bona part del sector químic.

Amb el Màster Universitari en Enginyeria del Cuir, l’estudiant adquireix els coneixements científics i tecnològics i les habilitats necessàries per contribuir a la competitivitat, la sostenibilitat i la innovació de les activitats relacionades amb la indústria del cuir a nivell mundial. La durada del Màster és d’un curs (de setembre a juny) i consta de 90 crèdits ECTS, combinant classes teòriques i pràctiques. Les beques es poden sol·licitar fins el dia 15 de setembre de 2017, i els interessats trobaran tota la informació a la web www.campusigualada.cat

A més de l’exclusivitat del Màster d’Enginyeria del Cuir, el Campus d’Igualada té un cent per cent pel que fa la inserció laboral dels seus alumnes. Segons el seu últim estudi, el cent per cent dels alumnes que el curs passat van estudiar enginyeria al Campus Universitari d’Igualada tenen feina.

FER UN COMENTARI

*