Inici Destacats L’Associació Nou Centre Igualada impulsa l’Escola de Comerç

L’Associació Nou Centre Igualada impulsa l’Escola de Comerç

COMPARTIR

L’Associació de Comerciants Nou Centre Igualada ha posat en marxa una iniciativa per oferir formació pràctica en gestió empresarial i noves tecnologies adaptada a les necessitats dels professionals dels comerços i serveis de proximitat. Com diuen des de l’entitat, “volem poder aportar en totes aquelles inquietuds dels nostres associats relacionades amb la millora dels seus comerços. Som conscients de que conèixer més i millor les noves tecnologies, tendències i tècniques de venda ens ajudaran a estar més a prop dels nostres clients.”

L’Escola de Comerç oferirà formació practica en gestió empresarial, tendències i noves tecnologies adaptades a les necessitats dels comerços i serveis de proximitat. La formació contínua en aspectes pràctics els permetrà, asseguren, estar més units i en constant innovació.

L’Escola de Comerç és una iniciativa de l’Associació Nou Centre Igualada que compta amb la coordinació de Ceina i que busca especialment aplicar als establiments els processos apresos pels botiguers.

La primera formació, sobre màrqueting i anàlisi de la situació actual de cada comerç participant, s’inicia aquest dimarts.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*