Inici Societat L’Associació de les Mucopolisacaridosis i Síndromes Relacionats rep 10.000 euros per impulsar...

L’Associació de les Mucopolisacaridosis i Síndromes Relacionats rep 10.000 euros per impulsar fisioteràpia a domicili

COMPARTIR

BBVA CX ha tancat la 5ª edició del programa Territoris Solidaris que dóna ajut econòmic a projectes d’entitats socials proposades pels propis empleats. Enguany són 32 les entitats beneficiàries a Catalunya, triades entre els gairebé 90 projectes presentats a votació, que rebran una dotació total de 300.000 euros.

A la comarca de l’Anoia, l’Associació de les Mucopolisacaridosis i Síndromes Relacionats rep un ajut de 10.000 euros per al projecte de fisioteràpia a domicili per a persones amb MPS. Es tracta del projecte amb més acollida entre les famílies amb fills amb MPS, per la necessitat i la repercussió positiva i immediata que causa a l’afectat, un benefici directe a la persona que pateixen la malaltia. Aquest servei personalitzat i especialitzat de fisioteràpia a domicili per a afectats amb gran dependència i mobilitat reduïda, permet millorar la seva qualitat de vida. El projecte funciona des de l’any 2008, i compta amb convenis de col·laboració amb col·legis de fisioteràpia.

Amb l’obtenció del premi “Territoris Solidaris“ de BBVA CX, es podrà tirar endavant aquest projecte, que beneficiarà directament 20 famílies.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*