Inici Destacats L’Associació d’Empreses del polígon de Les Comes vol créixer per impulsar la...

L’Associació d’Empreses del polígon de Les Comes vol créixer per impulsar la competitivitat de la zona

COMPARTIR

L’Associació d’Empreses del Polígon Industrial Les Comes (AEPIC) ha iniciat una campanya de creixement amb l’objectiu d’apropar la informació a totes les empreses del polígon de tot el que s’està treballant des de l’entitat; captar les seves necessitats i propostes, i a la vegada, fer una campanya de captació de socis per tal d’ampliar la seva base associativa per treballar i demanar davant qualsevol organisme, un polígon del segle XXI.

Joan Mateu, president de l’AEPIC, afirma que: “El futur dels polígons industrials passa per ser capaços de subministrar serveis en condicions òptimes, estar preparats per a la revolució tecnològica i ser sostenibles mediambientalment”. A més, el president afegeix dient que: “A Les Comes no ens podem permetre quedar-nos endarrerits. Necessitem un polígon encarat cap al futur, i l’única manera de fer-ho és fer pinya entre tots”.

Més d’un centenar d’empreses són sòcies de l’AEPIC

Actualment, l’AEPIC compta amb un centenar d’empreses associades, però a través de la nova campanya informativa, s’espera captar noves empreses que ajudin a realitzar diversos projectes que han de revertir en totes les empreses del Polígon, fent-les més competitives.

Des de la seva constitució, l’entitat ha posat en marxa un seguit d’accions per millorar i oferir més serveis a les empreses que hi estan ubicades, i alhora exerceix d’interlocutor de les empreses del polígon davant l’Administració. D’entre els projectes més destacats és la implicació amb l’Ajuntament d’Igualada davant de les noves obres i millores del polígon, on l’entitat es mostra molt satisfeta i espera que aquestes millores passin a una segona fase i continuï, i que en aquest sentit, el polígon de Les Comes acabi sent un dels polígons exemplars de Catalunya.

D’altra banda, altres projectes destacats de futur serien el del servei de seguretat privada compartida o la millora de la gestió de residus; unes accions que s’esperen portar a terme amb l’ampliació de la base associativa, ja que sense una massa crítica forta, no seria possible.

L’objectiu d’un nou model de polígon

L’AEPIC es va constituir fa 3 anys a iniciativa d’un grup d’empresaris de Les Comes amb l’objectiu de vetllar pel manteniment de l’entorn del polígon industrial i aconseguir un polígon ordenat, net i amb els serveis necessaris per al benestar dels seus usuaris i el correcte funcionament de les empreses. També per informar i assessorar als seus associats i canalitzar les demandes i necessitats en relació als temes que afecten al polígon. El repte de l’AEPIC és el de treballar perquè les empreses i persones treballadores puguin treballar en un emplaçament en condicions. Aquest nou model industrial que vol AEPIC persegueix uns objectius concrets i molt rellevants per a un polígon de futur: la millora de la competitivitat de les empreses existents -sobretot, mitjançant l’accés a serveis de qualitat i avançats-, l’atracció de noves empreses i la generació de beneficis i externalitats positives per al polígon de Les Comes.

En aquest cas, el president i els membres de junta d’AEPIC manifesten que l’Associació resta oberta a la participació de totes les empreses que es troben ubicades al Polígon les Comes, i fan una crida a totes aquelles empreses que no formen part a unir-s’hi i fer lobby amb l’objectiu de tenir un polígon adequat, ordenat, net i sostenible per treballar-hi. AEPIC anima a contactar-hi a través d’aquest correu electrònic aepic@aepic.org per formar-hi part.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*