Inici Destacats L’Assemblea reivindica la independència amb estelades a l’A-2 en la tornada de...

L’Assemblea reivindica la independència amb estelades a l’A-2 en la tornada de les vacances

COMPARTIR

Aprofitant l’operació tornada de vacances l’Assemblea Nacional Catalana ha omplert d’estelades i pancartes els ponts de les principals carreteres del país per tal de tornar a fer visible la reivindicació de la independència a l’espai públic.

La campanya Ponts per la Independència, que ja fa diversos estius que es duu a terme, ha tingut el seu desplegament en sis punts de la Catalunya central. A l’Anoia hi ha hagut una convocatòria comarcal en dos ponts de l’autovia A-2, a Jorba i a Castellolí.

L’acció també serveix per començar a escalfar motors de cara a la Diada de l’11S, que enguany tindrà un format descentralitzat al territori per tal d’adaptar-se a la situació causada per la Covid-19.

2 COMENTARIS

  1. Ja tornen a emmerdar l’espai de tots amb símbols divisoris, aquests fanàtics insuportables, ridículs i subvencionats. No hi ha manera de desempallegar-nos-en. Entre ells i el virus, això s’ha convertit en un malson sense fi. Espero que hi vagin aviat els «segadors del Maresme», a retirar aquest munt d’escombraries infectes. Jo ja he arrencat uns quants llaços grocs, però al final he arribat a conclusió que la és feina d’escombriaires, netejar el carrer de porqueria.

    • Els cadells dels vividors del negoci que representa «el procés» els han de donar «peixet» de tant en tant, deixant-los embrutar el pais amb porqueria groga, total per escalfar l’ambient del ramat que els vota, perquè aquests sense els pobres enganyats electors estarien fugits o desterrats. Per mantenir els milers de càrrecs ficticis amb salaris d’escàndol, ambaixades per col·locar amics i familiars, i subvencions a entitats que els ajuden a fer soroll al carrer com diu la teoria totalitària, tot plegat requereix continuar mentint i jugant amb els sentiments de la gent prometent lo impossible, però ells a cobrar cada mes i amb unes xifres que mai haguessin somiat. En el món privat estarien a l’atur

FER UN COMENTARI

*