Inici Destacats L’assemblea de l’Igualada Hoquei Club no aprova el pressupost de la temporada

L’assemblea de l’Igualada Hoquei Club no aprova el pressupost de la temporada

COMPARTIR

L’assemblea ordinària de socis de l’Igualada HC celebrada dijous al vespre a la Sala d’Actes del Pavelló de les Comes amb una vintena de socis no va aprovar el pressupost presentat per la junta directiva igualadina on es preveia de sortida un dèficit de 64.000 euros per la manca de patrocinadors a hores d’ara pel primer equip, que era la quantitat que fins la temporada passada aportaven entre les empreses Calaf Grup i Buff.

5 vots en contra i 12 abstencions van propiciar la no aprovació del pressupost que dificulta i molt el desenvolupament normal de la temporada. Tot i que el president Manel Burón va manifestar que “fa mesos que treballem per aconseguir nous patrocinadors però no ha estat possible i aquesta situació no es pot allargar en el temps”.

L’assemblea va aprovar el balanç econòmic de la temporada 2016-2017 on el club va generar un dèficit de 15.000 euros, tot i que el deute del club només es veu incrementat en 3.000 euros, ja que en el decurs de la temporada passada es van poder retornar i pagar quasi 12.000 euros del deute arrossegat. Al setembre del 2016 el deute del club era de 57.000 euros i ara en aquests moments es de 60.000 euros, la primera temporada de les darreres cinc que el club genera dèficit.

En el torn de precs i preguntes també es va parlar de la possibilitat a final de temporada de vendre la plaça de l’OK Lliga i poder eixugar el deute i competir amb el segon equip a la Nacional Catalana donat la manca de suports que actualment té el club amb més títols de la ciutat. No es descarta properament fer una nova assemblea per poder donar potestat a la junta directiva per poder acceptar una venda dels drets federatius a un altre club a final de temporada i d’aquesta manera poder eixugar el deute existent.

FER UN COMENTARI

*