Inici Societat L’Arxiu Comarcal de l’Anoia recull el confinament de la Conca d’Òdena en...

L’Arxiu Comarcal de l’Anoia recull el confinament de la Conca d’Òdena en una exposició virtual

COMPARTIR
Una de les imatges de Carles Ramos que formen part de l'exposició virtual.

L’Arxiu Comarcal de l’Anoia ha iniciat una exposició virtual que ha sorgit arran de les donacions de la ciutadania, per al projecte ‘Diari d’un confinament’ que es va impulsar el mes de març i que ha obtingut una gran resposta: més d’un miler d’escrits, vídeos i fotografies.

L’exposició es basa en les fotografies de Carles Ramos, que ha fet un seguiment exhaustiu de tot el confinament, realitzant unes fotografies que impacten pel seu valor artístic, però sobretot pel seu valor sentimental.

Aquestes fotografies han permès a l’Arxiu posar una imatge a cada una de les percepcions que moltes persones els han fet arribar en el seu ‘Diari d’un Confinament’: experiències, sensacions, emocions… La mostra virtual es pot visitar en aquest enllaç.

Durant les més de 10 setmanes de confinament domiciliari que ha patit la Conca d’Òdena -les tres primeres aïllada de la resta del país- han succeït múltiples esdeveniments que han marcat la ciutadania. Per aquest motiu, des de l’Arxiu mantenen la seva crida a recollir el ‘Diari d’un confinament’ de tothom qui ho desitgi, així com imatges d’aquesta situació excepcional.

FER UN COMENTARI

*