Inici Societat L’Arxiu Comarcal de l’Anoia fa una crida a preservar la memòria de...

L’Arxiu Comarcal de l’Anoia fa una crida a preservar la memòria de l’1-O

COMPARTIR
Una dona avança entre aplaudiments la jornada de l'1-O a l'escola Ramon Castelltort d'Igualada.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya garantirà la preservació dels documents audiovisuals (fotografies, vídeos, etc.) que s’està difonent aquests dies per tal que no es perdin ni sigui eliminats de la xarxa. És molt important que tothom guardi en llocs segur els materials que tingui al seu abast.

La Xarxa d’Arxius Comarcals s’està coordinant per facilitar la recollida dels materials i la seva identificació. Es tracta de fotos, vídeos i altre material (cartells, fulletons), tant del dia 1 d’octubre com de totes les iniciatives prèvies que hi tenien relació.

L’Arxiu Comarcal de l’Anoia recomana que es guardin bé els documents gràfics i audiovisuals (no només al mòbil). Si estan pujats a algun espai d’internet cal també guardar-ho en una memòria física. També convindria que anotin data, lloc i hora, si ho saben, i si són ells els autors del materials o no. Aquesta informació serà molt necessària per identificar els materials i assegurar la seva correcta descripció i catalogació.

Els materials es poden fer arribar a acanoia.cultura@gencat.cat o es poden portar físicament a l’Arxiu de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 i de 15:30-18:00. a Plaça de la Creu, núm 18 d’Igualada. Per a qualsevol dubte o consulta es pot trucar al 93 804 44 56.

FER UN COMENTARI

*