Inici Societat L’Arxiu Comarcal de l’Anoia fa una crida per conservar imatges i informació...

L’Arxiu Comarcal de l’Anoia fa una crida per conservar imatges i informació de l’incendi

COMPARTIR
Pirocúmul originat el passat 25 de juliol durant l'incendi. Anna Ferràs / ACN

La comarca de l’Anoia ha patit aquesta setmana l’incendi que ha calcinat més de 1.700 hectàrees de camps i boscos de Santa Coloma de Queralt, Bellprat, Santa Maria de Miralles i Sant Martí de Tous.

L’impacte mediàtic de l’incendi ha posat també sobre la taula alguns dels reptes de la nostra societat com el canvi climàtic, les desigualtats territorials, el model de desenvolupament econòmic, però també la gran tasca feta pels cossos de seguretat i la solidaritat dels veïns.

L’Arxiu Comarcal de l’Anoia fa una proposta per conservar tot allò relatiu a l’incendi per tal que les imatges i la informació dels darrers dies sobrevisquin en un context digital on la informació generada és enorme però s’acaba perdent sovint en els mateixos dispositius que les han enregistrat.

Des de l’Arxiu posen a disposició de tothom, el mail acanoia.cultura@gencat.cat per enviar les fotografies, els comentaris, les cròniques de què ha passat. A l’Arxiu ho catalogaran, conservaran i ho posaran a disposició de la ciutadania. En la tramesa cal fer constar nom i cognoms, DNI, i la descripció de les imatges (data i lloc).

 

FER UN COMENTARI

*