Inici Art L’art urbà omple tres noves façanes de la Pobla de Claramunt

L’art urbà omple tres noves façanes de la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

Un any més, l’art urbà ha estat protagonista als carrers i places de la Pobla de Claramunt coincidint amb la commemoració de l’1 d’Octubre, amb la participació de diferents artistes que han omplert façanes del poble amb pintures de caire reivindicatiu, històric i de la cultura catalana.

Per tercer any consecutiu, el CDR de la Pobla ha organitzat un cap de setmana en el que l’artista igualadí Jordi Sanahuja i els sabadellencs Ramon Puig “Werens” i Vicenç Ferreres “Vixvaporux” han plasmat les seves obres en tres façanes diferents del poble. En aquesta ocasió, es tracta de dibuixos que representen un bomber llençant aigua contra escopetes de boles de goma, un paisatge de Barcelona en flames durant el setge de 1714, i un altre de la muntanya de Montserrat del que sorgeix una moixiganga.

La idea del CDR de la Pobla és continuar amb aquesta iniciativa i estudiar convertir-la en un concurs obert a partir de l’any vinent, d’acord amb els diferents propietaris d’habitatges, tal i com s’ha proposat a l’Ajuntament de la població.

COMPARTIR

12 COMENTARIS

  1. Això és art? Aquests panflets ridículs subvencionats? I a sobre ho organitzen els CDR! Per l ‘amor de déu! Una colla de terroristes decideixen la decoració de les façanes! Em fa vergonya passar per la Pobla, ja sembla un poble del país basc profund, amb totes les parets empastifades de pseudoart pronacionalista. Això no és art, és una mè insultant, tòpica i carrinclona. Aquest “artistes” són una deshonra per a l’art de debò. Ni el realisme socialista havia arribat a aquests extrems de cursileria pamfletaria. No penseu fer-hi res, veïns “normals” de la Pobla?

  2. És més “normal” omplir la platja de València de banderetes “normals” de la teva “normalitat”. O la “normalitat” d’una monarquia “normal”, o la d’apallissar gent per votar. La “normalitat” dels demés no us val. Mai us ha valgut. La teva normalitat té un nom: feixisme.

  3. Potser senyor Josep,caldria renombrar el qualificatiu que vostè empra com a “veïns normals” cap a la seva persona,que en tot l’escrit s’ha dedicat a fer improperis que denoten una absoluta desconeixença.Molt trist.

  4. Sr. Josep està segur de les afirmacions que ha fet en aquest comentari? Potser són els veïns que trien com tenir la façana… Subvencionats? Té proves per fer aquest comentari? VOMITAR informació no és de ben fer Sr. Josep, s’hauria d’informar abans de fer el ridícul.

  5. Ostres Sr. Josep i Sr. Pau quin greu em sap que no els agradin aquests murals. Jo que desconeixia totalment aquest tipus de pintura, els trobo espectaculars. De totes maneres, és com tot, cadascú tria el color de cortines del seu menjador i el color de façana de casa seva i si als altres no ens agrada, sempre podem evitar no anar-hi. Potser així, a La Pobla evitaríem uns quants 155 embrutant façanes, arbres i monuments. I com diu el petit príncep “els ulls són cecs, s’ha de mirar amb el cor”. Potser per això no us agraden?

  6. Cambiarle el nombre del pueblo i ponerle Agatha Ruiz de la Prada que os pega más.O también sería posible la Pobla de multicolores que ridículo aceis ufff

FER UN COMENTARI

*