Inici Llibres ‘L’art de no amargar-se la vida’, de Rafael Santandreu

‘L’art de no amargar-se la vida’, de Rafael Santandreu

COMPARTIR

[Img #16396]La vida és per gaudir-la: estimar, aprendre, descobrir…, i això només ho podem fer quan hàgim superat les nostres pors i descobrim L’ART DE NO AMARGAR-SE LA VIDA. 

En la línia dels grans llibres de psicologia per al gran públic, Rafael Santandreu exposa en aquesta obra un mètode pràctic, clar i científicament demostrat, per caminar cap al canvi psicològic. La nostra finalitat és convertir-nos en persones més fortes i felices. Amb anècdotes extretes tant de la seva consulta com de la seva història personal, l’autor ens mostra com transformar la nostra forma de pensar i actuar. De deprimits, ansiosos o «rondinaires» podem convertir-nos en homes i dones serens, alegres i optimistes, amb l’ajuda d’un terapeuta o per nosaltres mateixos! 

L’ART DE NO AMARGAR-SE LA VIDA ens ofereix les darreres eines de la psicologia cognitiva més poderosa, l’escola terapèutica més important del món, amb milers estudis que avalen la seva eficàcia. «Un llibre molt ben escrit, sòlid científicament i útil perquè les persones puguin arribar a tenir una vida més gratificant i feliç. El recomano. » Walter Riso «Rafael Santandreu, en aquesta obra suggerent, ens mostra claus valuoses per guanyar l’harmonia interior i, per tant, sentir-nos més feliços.» Ramiro Calle.

El llibre és publicat per l’editorial Cossetània. La primera edició va sortir al mercat el novembre de 2011, i en aquest 2014 es manté com un dels llibres més venuts en diversos rànquings. Actualment ja s’ha publicat la novena edició. 

L’AUTOR

Rafael Santandreu exerceix com a psicòleg a la seva consulta de Barcelona. Després d’una etapa com a professor a la Universitat Ramon Llull, durant la dècada del 2000 va tenir l’oportunitat d’estudiar i treballar amb el cèlebre terapeuta Giorgio Nardone al Centro di Terapia Strategica, d’Arezzo (Itàlia). Actualment, dedica bona part del seu temps a la formació de metges i psicòlegs, i a la divulgació a través de mitjans de comunicació com la revista Mente Sana, de la qual ha estat redactor en cap.
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*