Inici Destacats L’arribada del Patge Faruk obrirà la Festa dels Reis d’Igualada

L’arribada del Patge Faruk obrirà la Festa dels Reis d’Igualada

COMPARTIR

La Festa dels Reis d’Igualada té enguany una efemèride ben especial, ja que es commemoren els 75 anys de l’arribada de l’Emissari dels Reis, el Patge Faruk, a la ciutat. El passat mes de novembre ja es va inaugurar al Museu de la Pell l’exposició “Faruk, històries del 28 de desembre”, que recorre la festa igualadina des dels seus inicis i fins l’any 1991. Figures, monedes de xocolata i domasos als balcons fan saber a tota la ciutat aquest aniversari.

El dia 28 el Patge Faruk i el seu seguici arriba a Les Comes

Aquest divendres 28 de desembre, com és habitual, hi ha la tradicional arribada del Patge Faruk al Pavelló de les Comes d’Igualada. El pavelló obrirà portes a les 6 de la tarda (aforament
limitat) i mitja hora més tard començarà el festival infantil, que aquest any estarà amenitzat pel grup d’animació El Pot Petit. A les 8 del vespre, farà la seva entrada el Patge Faruk. Abans, i com ja és habitual, el Patge Faruk i el seu seguici faran una petita rua pels principals carrers de la ciutat.

Missatges radiofònics, lliurament de cartes i recollida de paquets

A partir del dia 31 de desembre del 2018 i fins el dia 4 de gener del 2019 hi hauran el missatges radiofònics del Patge Faruk, a través de Ràdio Igualada emissora municipal al 103.2 de l’FM. Els horaris seran el següents: dia 31 a les 7 de la tarda; dia 1 de gener a les 5 i dies 2, 3 i 4 de gener a les 7 de la tarda.. Els missatges es poden portar, en horari comercial, als establiments col·laboradors: Alícia Basells, Copisteria Ramblas, L’art de la Llum i Ràdio Igualada. El preu individual dels missatges és de 5 euros.

El lliurament de cartes al Patge Faruk tindrà lloc com sempre el dia 1 de gener al Teatre Municipal de l’Ateneu, des de les 10.30 h. fins a les 14.30 h.

La recepció de paquets serà a l’Avinguda Mestre Muntaner 99, (edifici Cal Carner) durant els dies 2, 3 i 4 de gener, des de les 6 de la tarda i fins les 10 de la nit. Passada aquesta hora no serà possible admetre cap altre paquet.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*