Inici Destacats L’arribada del Patge Faruk dona el tret de sortida a la festa...

L’arribada del Patge Faruk dona el tret de sortida a la festa de Reis d’Igualada

COMPARTIR

L’arribada del Patge Faruk, aquest dijous 28 de desembre, suposa l’inici de la festa de Reis d’Igualada.

A 2/4 de 7 de la tarda (Obertura del pavelló a les 6 de la tarda – Aforament limitat) es farà al pavelló de Les Comes un festival infantil amb el grup d’animació de La Cremallera. Acte seguit, a les 8 del vespre, arribada del Patge Faruk.

Prèviament farà el següent recorregut -sense aturades- pels carrers de la ciutat: Sortida a 2/4 de 7 de la tarda de les Comes, c/ Carles Riba, c/ dels Països Ca- talans, av. Balmes, av. Barcelona, c/ Lleida, c/ Joaquima de Vedruna, c/ Sant Carles, c/ Cardenal Vives, c/ Soledat, c/ Sant Jordi, c/ Sant Cristòfol, plaça del Pilar, c/ Nou, plaça de la Creu, c/ Argent, plaça de l’Ajuntament, c/ Sta. Maria, c/ del Roser, plaça del Rei, c/ Sant Jordi, rambla General Vives, rambla Sant Isidre, rambla Nova, c/ Sta. Caterina, c/ Trobadiners, av. Balmes, c/ dels Països Catalans, c/ Carles Riba i les Comes (poliesportiu).

Del 31 de desembre al 4 de gener, el patge Faruk farà missatges als infants de la ciutat a través de Ràdio Igualada. El model del missatge es pot descarregar des del web dels Reis o recollir-lo a qualsevol d’aquests llocs: Alícia Balsells, c/ Nou, 46; l’Art de la Llum, C/ del Clos 47; Copisteria Rambles, c/ Sant Josep, 9 i a la mateixa emissora Radio Igualada.

El dia 1 de gener, al Teatre Municipal l’Ateneu tindrà lloc el lliurament de cartes per als tres Reis d’Orient, que rebrà el patge Faruk. L’horari de la recepció serà de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 3 de la tarda.

El divendres 5 de gener arribaran finalment ses majestats, que seran rebudes a 1/4 de 6 de la tarda, davant de l’antic hospital, per les autoritats locals i una petita actuació de les bandes. 
Acte seguit, a les 6 de la tarda, inici de la cavalcada amb el següent recorregut: Passeig Verdaguer (cantonada Joaquima de Vedruna), av. Montserrat, av. de Caresmar, c/ de la Soledat, plaça del Rei, c/ de Sant Jordi, rambla del General Vives, rambla de Sant Isidre, rambla Nova, c/ de Sant Ferran i plaça Castells.

El lliurament de paquets es farà a l’Avinguda Mestre Montaner, 99, (edifici Ignasi Carner) en les dates i els horaris següents:
Dia 2 de gener
de les 6 de la tarda a les 10 de la nit
Dia 3 de gener
de les 6 de la tarda a les 10 de la nit
Dia 4 de gener
de les 6 de la tarda a les 10 de la nit

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*