Inici Art L’arquitecte igualadí Guillem Elvira exposa els seus ‘Distanciaments’

L’arquitecte igualadí Guillem Elvira exposa els seus ‘Distanciaments’

COMPARTIR

Aquest dimecres 26 d’agost, s’inaugura a la Casa Lluvià, la seu de Manresa del COAC (Col·legi d’Arquitectes de Catalunya) l’exposició “Distanciaments”, una col·lecció de composicions abstractes de l’igualadí Guillem Elvira on s’hi exploren elements i formes identificables en l’arquitectura, l’urbanisme i la natura, i on s’hi arriben a llegir des de fets quotidians fins a paisatges de faules i històries de desig.

Cada quadre s’obre com una finestra on s’hi relaten diferents situacions, emocions i llocs situats entre dues normalitats; cada dibuix és un exercici visual que confronta records i una actualitat per rehabitar i redescobrir.

L’autor indaga en la idea dels distanciaments, i ens parla de la transformació de les relacions i els llocs en època de confinament.

Guillem Elvira va guanyar el Premi Igual’Art 2018/2019 amb ‘Seqüències Urbanes’, una exposició que proposava una mirada poètica i alhora reflexiva i crítica sobre la ciutat d’Igualada, i participa també a l’exposició col·lectiva Arquitectes artistes de la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC.

L’exposició “Distanciaments” s’inclou en el programa d’actes de la Festa Major de Manresa 2020, i es podrà veure a la sala d’exposicions de la Casa Lluvià fins al 12 de setembre en horari de 18h a 20.30h de dimecres a dissabtes. L’acte d’inauguració està previst per aquest dimecres 26 d’agost de 19 a 20.30h, amb visites guiades en grups de 10.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*