Inici Futbol L’arbitratge del partit sènior deixa al Can Titó amb gust de derrota...

L’arbitratge del partit sènior deixa al Can Titó amb gust de derrota injusta

L’equip sènior  jugava diumenge a Terrassa, on va caure derrotat per 6 a 5, a falta de 40 segons pel final. Un partit marcat per les males actuacions arbitrals, segons remarquen des del CFS Can Titó Vilanova. El matx va estar marcat per un arbitratge 100% casolà, fruit de la pressió d’un pavelló que té les grades a peu de pista. Dos penals en contra (“un no ho era i l’altre molt dubtós a 40 segons pel final”, afirmen des del club) i una errada monumental tallant un contraatac vilanoví quan no hi havia porter local, amb el resultat d’empat a 5, van ser la culminació d’una actuació arbitral nefasta.

Els de Fidel Muñoz, no obstant, van fer un gran partit i van dominar en molts moments del partit, dominant el marcador i sabent remuntar quan tot pintava molt negre, però el penal al darrer minut els va condemnar a una amarga derrota.

Els de Can Titó van marxar amb cara de tontos, però s’han de refer, ja que dimarts, a partir de les 20h, tenen una final a casa contra el Bosco Rocafort, en partit aplaçat.

Els juvenils empaten a 4 davant el FS Corbera

Pel que fa als juvenils van empatar a 4 davant el Futbol Sala Corbera; un empat amb regust a victòria després de capgirar el resultat en un minut.

El partit es va posar en contra molt ràpid pels vilanovins ja que al minut 8, i després d’una jugada no finalitzada dels locals, els visitants aprofiten l’ocasió per fer una transició ràpida i posar el 0-1 al marcador. Els locals ho intentaven un altre cop però les jugades no sortien i no aconseguien crear perill a la porteria rival.

Al minut 36 i 38, els visitants van deixar mig sentenciat el partit ampliant el marcador 2 cops posant el 0-2 i el 0-3 respectivament. Al minut 41, Raul Zurita retallava distàncies i posava l’1-3 al marcador. Però 3 minuts després, i aprofitant un error en el joc de 5 dels locals, els visitants tornaven a ampliar la distància i marcaven l’1-4 i semblava que deixaven el partit més que sentenciat a falta de 6 minuts per l’acabament del partit. Però al minut 48, Àlex Rodríguez feia el 2-4 i un minut després, el propi Àlex Rodríguez feia el 3-4. I a la següent jugada, Andreu Solano marcava el gol de l’empat i portava l’èxtasi al pavelló de Can Titó i culminava la gran remuntada.

El pròxim partit de l’equip juvenil serà el 7 de febrer a les 16:00h al Pavelló de Can Titó contra el CFS Esparreguera B.

Golejada dels cadets al Pares i Mares Martorell

[Img #19828]Els cadets van obtenir una victòria molt còmoda i àmplia davant el Pares i Mares Martorell 8 a 1 que permet recuperar sensacions a l’equip.

El partit va començar amb atacs constants dels vilanovins a la porteria del Pares i Mares Martorell. Fet que va fer que al minut 2 de partit Victor Sevilla inaugures el marcador en una transició ràpida dels locals. Ocasió rere ocasió els minuts anaven passant i els locals no aconseguien ampliar el marcador. Fins que al minut 20 Pedro Heredia, amb un xut des de fora de l’àrea, posava el 2 a 0 al marcador. 4 minuts més tard i a punt de finalitzar la primera part, Axel Fernández finalitzava al fons de la xarxa una jugada a pilota aturada, era el 3 a 0. Amb aquest resultat s’arribava al descans.

A la represa, mateixa tònica que a la primera part. Atacs constants d’uns jugadors vilanovins que malgrat anar marcant gols i ampliar l’avantatge, volien més i més. Als 7 minuts de la represa, Pedro Heredia marcava el 4 a 0 en una bonica jugada individual. Un minut més tard el mateix Pedro Heredia marcava el 5 a 0, aquest cop gràcies a un fort xut des de fora l’àrea. Al minut 41, Pedro Heredia de nou i per quart cop marcava el 6 a 0, aquest cop de falta directe amb una paràbola impossible per al porter. Un minut més tard Axel Fernández posava el 7-0. Al minut 45, i després d’una jugada força treballada, els visitants marcaven el 7-1. Però els vilanovins van reaccionar ràpidament i només treure de centre, Moslih Boumaaza marcava  el definitiu 8 a 1.

Bon partit dels cadets del Can Titó que recuperen sensacions just abans del derbi contra l’Òdena CFS a qui s’enfrontaran dissabte 7 de febrer a les 20:00h al Pavelló Poliesportiu de Can Titó.