Inici Hoquei L’Aqua Igualada perd tres punts importants

L’Aqua Igualada perd tres punts importants

AQUA Igualada: Laia Navarrete -P-, Elba Garreta, Laura Salvador (2), Sofia Ramírez (4) i Raquel Bernadas. També Clara Ferrer, Laura Torres, Meritxell Martínez, Ivonne Copoví i Mònica Ferrer -P-. Entrenadors: Raül Ramírez i Harry Mora

CP Vilanova: Cate Ortega -P-, Patrícia Miret (1), Laura Vall, Paola Pascual i Laia Castro (2). També Maria Córdoba (2), Regina Flix (2), Helena de Sivatte i Maria Briva -PEntrenador: Jordi Mier i Joan Canals

L’Aqua Igualada començava molt endollat al partit i al minut u ja guanyaven dos a zero. Les igualadines tenien molt present el partit de la primera volta a Vilanova, on en un mal partit, les vilanovines les van passar per sobre i guanyant per sis a tres.

El partit, a Les Comes, començava, si més no, ben diferent. Els dos primer xuts a porteria suposaven els dos primers gols del partit per a les locals i per a la colombiana Sofia Ramírez. El domini de les anoienques era clar i les vilanovines no sabien què fer. A vuit minuts del final de la primera part arribava el tercer de les locals i de la Sofia. Temps mort que demanàven les visitants per posar ordre i intentar parar el joc de les igualadines.

A les visitants els va anar bé el temps mort. Les igualadines perdien eficiència en les seves accions i donaven vida a les vilanovines que arribaven cada vegada amb més perill. El vilanova s’anava fent amb el partit i marcava el primer gol a dos minuts del descans. Reaccionava l’Aqua Igualada amb un altre gol de la colombiana Sofia Ramírez, marcat en el darrem minut; el quart, que suposava el 4-1. Aquest darrer minut el va aprofitar molt bé el CP Vilanova per marcar dos gols i anar al descans amb un ajustat 4-3, davant la incredulitat del públic local.

La segona part començava bé per a les igualadines que marcaven el cinquè gol gràcies al gol de la Laura Salvador (5-3). Al minut 9, l’àrbitre assenyalava penal contra les igualadines. La jove i talentosa portera Laia Navarrete desfeia la clara ocasió visitant amb una excel•lent intervenció. Les faltes també hi dirien la seva. A vuit minuts del final, empat a nou faltes.

A quatre minuts del final del partit, la Maria Córdoba reduia la diferència posant el 5-4 al marcador. Trenta segons més tard, la mateixa Maria Córdoba empatava el partit al transformar un penal (5-5). Arribava la falta 10 de les locals, a dos minuts del final, i el CP Vilanova tenia l’opció de posar-se per davant al marcador… La falta directa la transforma la Laia Castro en el tercer xut després d’una altra gran intervenció de la Laia Navarrete. Mig minut després eren les visitants les que arribaven a la falta 10. La falta directa favorable a les igualadines la transformava la Laura Salvador i recuperava l’empat en el partit. (6-6). A 24 segons del final, un mal refús de la defensa igualadina posa en safata el gol de la victòria vilanovina i deixant com a definitiu el 6-7 final.

La propera setmana, l’AQUA Igualada es desplaça a Madrid per disputar-hi dos partits en el mateix cap de setmana. El viatge el faran en autocaravanes gentilesa de l’empresa igualadina jmcaravaning. El club agraeix públicament, com cada temporada, la col•laboració de l’empresa i el seu gerent, Josep Monclús, perquè considera que n’és un dels col•laboradors més importants, juntament amb el patrocinador, el Restaurant Aqua.

Esportivament parlant, el dissabte s’enfrontaran al CP Las Rozas i el diumenge contra El Santa Maria del Pilar, equip que tanca la classificació de l’OKlliga femenina. Les noies de Raül Ramírez i Harry Mora han de tornar, diumenge que ve, amb els sis punts per sortir de la zona de descens.