Inici Hoquei L’Aqua Igualada fitxa la internacional colombiana Sofía Ramírez

L’Aqua Igualada fitxa la internacional colombiana Sofía Ramírez

COMPARTIR

L’Aqua Igualada ha presentat aquest divendres un nou reforç per a l’equip d’OK Lliga. Es tracta de la jugadora internacional per Colòmbia, Sofía Ramírez, que amb només 19 anys ha acceptat, des del primer moment, la proposta que el club igualadí li va fer arribar fa uns mesos per reforçar l’equip.

 

 

[Img #24464]La jugadora colombiana, que va arribar aquest dimecres a Igualada provinent del Manizales HC – on ha guanyat, entre d’altres, el darrer campionat Nacional de Colòmbia -, va participar en l’últim Campionat Mundial de seleccions celebrat a la ciutat francesa de Tourcoing, l’any passat. El combinat cafeter va assolir la 8a posició, quedant així per davant de la selecció espanyola que acabaria, sorprenentment, en el 9è lloc.

 

 

La Sofía, tot i els 19 anys, aportarà així experiència, qualitat, velocitat i competència a un equip que vol millorar el paper fet a l’OK Lliga i a la Copa de la Reina la temporada passada.

 

 

A la presentació hi han assistit membres de la Junta Directiva del Club amb el seu President Salvador Gil al capdavant, l’Equip Tècnic del Club, companyes, coneguts, socis i seguidors de l’entitat.

 

 

Després de l’acte, la nova jugadora va participar en el seu primer entrenament amb el nou equip benjamí del club, del qual en formarà part de l’equip tècnic.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*